2006da babama aldığımız corolla dizel 6. yaşını doldurdu ve 90bine geldi.Üstüne bide benim gençliğim o araçla geçti:) Periyodik bakım harici hiçbir sorun çıkarmadı.Bakımlarına da yetkili servisinde 300 liradan fazla verdiğimizi hatırlamıyorum..Sizin baktığınız yeni kasada da hiçbir sıkıntın olmayacaktır emin olun.Yalnızca bakımlarının yetkili serviste kayıtlı olmasına dikkat edin..Dizel aracın bakımı ihmale gelmez..Performans olarakta dizeli kullanacağınız devir aralığını biliyorsanız size yüksek ihtimalle yetecektir.Sessiz,konforlu,az yakan,tam bir aile otomobili.. O paraya alacağın başka araçlara gelince focus tdci bulabilirsin.Daha performanslıdır,mükemmel bi yol tutuşu vardır,bunun sonucu olarak süspansiyon konforu corollanın gerisindedir,işçilik ve malzeme kalitesi kolay görülen yerlerde iyidir,ancak cam dipleri gibi ücra yerlerinde ufak kusurlar bulabilirsin,ghia donanımı corollaya göre daha iyidir,bozuk yollarda içinde plastik sesleri gelebilir tıkırtı şeklinde.. Ben olsam bu iki araçtan birini tercih ederdim.Tabii illa kompakt sınıf arıyosam..Ama size tavsiyem seçiminizi dizel araçtan yana yapmanız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme