Şimdi Ara

ACİL!!!!!!! YARDIM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir arkadaş tavsiyesiyle ,toner dolumumu kendim yapmak amaçlı 2000-3000 sayfa kitap çıktısı yapmak için vatan computer dan brother hl-1111 model yazıcıyı aldım.bütçem buna elverdi.

yazıcıdan kitap çıktısı aldığımda ve kalitesini iyi yaptığımda bellek yetersiz hatası alıyorum.normal yaptığımda kalitesiz çıkıyor baskı.kafayı yiyeceğim .iyi kalitede baskı yapınca istediğim gibi oluyor.ürünü geride veremem galiba.çözümüde bulamadım nette.bu bellek yetersiz hatasını nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olan olursa gerçekten çok müteşekkir kalırım.

• Kitabı bir kerede yazdırma parca parca yazdırmayı dene belki olur.. asağıdaki linki de bi oku istersen
    https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/248397
  • ilk olarak msjınız için teşekkür ederim.
    hocam tek sayfa bile çıkarmıyor.bellek yetersiz hatası sürekli.
    Gönderdiğiniz sayfadaki pratik bilgiyi yapmaya çalışıtığımda PostScript Seçenekleri ,TrueType Yazı Tipi İndirme Seçeneği gibi şeyler yok yazıcı ayarlarında .buna benzer bir seçenekde yok.Orda yazan şekilde bellek takmam istesem takacak bir yerde yok yazıcıda.
  • Hocam çıkan driver cd sini kurdun dimi tanıttın pc ye daha sonrasında kartuş unuda kontrol et azaldığında da öyle yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetTheF*ckOut

Hocam çıkan driver cd sini kurdun dimi tanıttın pc ye daha sonrasında kartuş unuda kontrol et azaldığında da öyle yapabilir

Hocam yukledim.Toneride daha yeni dün açtim.Dun aksam aldim aleti.
    Cikti alacagim kitap 160 mb lık 600 syflik bir kitap. 2 sayfayi yan yana cikarmam lazim 1 sayfaya.Mumkunati yok 1 sayfa bile cikarmiyor kaliteyi iyi olarak cikti almaya calistigimda.bellek yetersiz diyor.
    Vatan da bunu ordaki calisana sordugumda bellek i 1 mb yaziyor bir sorun olur mu dedigimde olmaz demisti.Simdiye kadar bir sikayet olmadi dedi.
    Gidip iade etmeye calissam ,almalari cok zor ihtimalde alsalar bile ne alacagimi bilmiyorum dogrusu.
    Fotokopicilerle ugrasmaktan biktigim icin aldim yaziciyi.Hata mi ettim bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi yazıcı yeni ise henüz iş günü geçmedi ise iade hakkın vardır hocam birde vatandan alınan ürünler kazık derecede atıyorum 300 tl lik malı 400 e satıyorlar internetten biraz araştırıp alsaydın daha iyi olabilirdi hem birde iade edebilme şansında vardı baktın beğenmedin ben bunu iade etmek istiyorum dediğinde direk edebiliyorsun.. şimdi sana önereceğim şey bir sayfaya 2 yazmak istiyorsan tek tek çıkarmayı dene birde bu işlemi yapmadan önce bak bakalım netten herhangi bir yazı kopyala onu çıkar yazıyı nasıl çıkarıyor onu kontrol et eğer düzgün çıkarıyor ise o dediğin dosyaları yazmak için yazıcın yetersiz geliyor olabilir nasıl olur o dersen ki bazı yazıcılar yüklü miktardaki işleri saçma yaparak çıkarabilir.
  • bak bide şu var senin yazıcında bi normal mod var birde toner save yani tasaruflu save mod da kalmış olabilir normal moda geç öyle dene
  • quote:

bak bide şu var senin yazıcında bi normal mod var birde toner save yani tasaruflu save mod da kalmış olabilir normal moda geç öyle dene

Hocam baskı kalitesi 3 cesit.Taslak,normal birde iyi var. Ben normal olarak alabiliyorum cikti.Ama bulanik cikiyor.Normal fotokopicilerden aldigim sekilde olmuyor.Muhtamelen iyi de cikti alsam o sekilde olabilecek yani istedigim fotokopiciden aldigim sekilde.Ama kaliteyi iyi yaptigimda da bahsettigim gibi olmuyor .Normal olarak cikti alsam bile isime yaramiyor yani.

• quote:

Hocam şimdi yazıcı yeni ise henüz iş günü geçmedi ise iade hakkın vardır hocam birde vatandan alınan ürünler kazık derecede atıyorum 300 tl lik malı 400 e satıyorlar internetten biraz araştırıp alsaydın daha iyi olabilirdi hem birde iade edebilme şansında vardı baktın beğenmedin ben bunu iade etmek istiyorum dediğinde direk edebiliyorsun.. şimdi sana önereceğim şey bir sayfaya 2 yazmak istiyorsan tek tek çıkarmayı dene birde bu işlemi yapmadan önce bak bakalım netten herhangi bir yazı kopyala onu çıkar yazıyı nasıl çıkarıyor onu kontrol et eğer düzgün çıkarıyor ise o dediğin dosyaları yazmak için yazıcın yetersiz geliyor olabilir nasıl olur o dersen ki bazı yazıcılar yüklü miktardaki işleri saçma yaparak çıkarabilir.

Hocam ben magazadan aldim urunu Onda da ayni sekilde iade edebilir miyim?
    Brother hl 1211w modeline baktigimda vatanin sitesinden ,on bellek 32 mb yaziyor.Acaba onla degistirmeye calissam mumkun olurda ondan cikti alabilir miyim onuda bilmiyorum.

• Hocam sen git vatana iade yada değişim taleb et hocam o yazıcı elinde kalmasın senin istediğin gibi işlev yapmaz belkide servis ile bir hatası olabilir sen bu işin ucunu bırakma hocam günü geçmeden hallet
  • quote:

Hocam sen git vatana iade yada değişim taleb et hocam o yazıcı elinde kalmasın senin istediğin gibi işlev yapmaz belkide servis ile bir hatası olabilir sen bu işin ucunu bırakma hocam günü geçmeden hallet

çok teşekkürler desteğiniz için.hocam evet bugün gideceğim.ordaki personelin bana yanlış bilgilendirmesinden dolayı yaşadığımıda belirteceğim.iade alip değişim derlersede bir kumar oynayıp 1211w modelini alacağım.çünkü ön belleği 32 mb olarak yazıyor.benim aldığım 1 mb dı.yanımda flash ıda götürüp denetirlerse denerim ordan.bakalım ne olacak:)
  • Rica ederim hocam Hayırlısı olsun bakalım umarım hallolur işin :)
  • kulllandıgınız bilgisayar yetersiz gelebilir. çünkü yazıcı yazdırmadan once bellege alıp yazma işlemiş yapıyor. ben de pdf den kitap basıyordum brother hl 2040 yazıcım ile. o da takılıyordu. eger internet sayfaları vs varsa tum herseyi kapatın. bilgisayarı yazıcıyı kapatıp acın. once 10-2 sayfa seklinde cıkarın. bilgisayar ram'ini baska şeylerle doldurmazsanız cıktı alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.