Şimdi Ara

Acil yardim arkadaslar bu palio alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://sahibinden.com/177018942 Arkadaşlar s.a cümleten. Linkteki palio yu nasipse alip araniza katilacağım. Araci bu gun inceledik. İlanda isaretli olan ozelliklerden sadece abs ve yolcu hava yastigi yok. Sadece surucu hy var. Km orijinal. Degisen yok 3 parca boya var. Tavan kaput boyasiz. Sirali lpg 115000 km 4 adet yeni kis lastigi var. Aracin birkac sorunu var kalorifer petekleri mazgallari kirilmis. Benzin gostergesi calismiyor masrafli bisey mi bilmiyorum. Sahibi ile 15.100 tl ye anlastim yarin almayi dusunuyorum sizce nasil degerlendirme yaparmisiniz. Arac nasil fiyat nasil v.s saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır fakat henüz almamışken km sini iyice bi kontrol ettirin derim resimlere dikkatli bakmak istedim fakat direksiyonun olduğu resim mega boyutta gözükmüyor ona rağmen küçük boyutta bile direksiyonun sanki 190-200 binde gibi yer yer yıprandığını gördüm..Bunun dışında fiyatı da 14500 seviyelerine çekebilseymişsiniz güzel olurmuş ama hakkınızda hayırlısı olsun...
  • Sagolun hocam dogru diyorsunuz direksiyonda soyulmalar var. Tramer sorguda km bilgisi henuz gelmedi. Bakalim hayirlisi dediginiz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araba 15.000 ediyorsa benim 2004 Fiesta TDCI 147.000 km.deki boyası bile olmayan, tek kuruş masraf gerektirmeyen, ekstra Fiesta çelik jantlı, Pionerr cd/mp3 çalarlı, camları filmli rüzgarlıklı, vs. arabam ucuza gitmiş. en son 31 Aralıkta o karda, buzda, tipide Çorlu dan Çanakkale ye gittim. Hiç mi cıkını çıkarmaz araba yaa. 18.500 e anlaştım. Bu Palio ya 12.000 den fazla vermezdim şahsen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.