Şimdi Ara

acil yardim arkadaslar nokia 6670 hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefondan sikayetim yoktu simdiye kadar fakat bir arkadas aramisti bende yanlislikla susturucuya bastim,daha sonra gelen aramalara cevap veremiyorum,ve birinide arayamiyorum.normal caliyo biri aradimi fakat actigimda cevap alamiyom ses gelmiyo ve gitmiyo.lutfen yardimci olun bana.kalakaldim ortada,bir ayari var bunun ama bulamadim cok bakmama ragman.acil cevaplarinizi bekliyorum

• programı sildinmi? eğer sildin ve hala olmadıysa en iisi format atmak.
  • valla kardes fazla anlarim desem yalan olur telefon hakkinda,hangi programi bilmiyorumki sildigimi nerden bakmam gerek,suan aporlesi oldu tesaduf biri aradiginda aciyom cevap icin sagda aporle cikiyo ahize yani,ona bastimmi herkes duyuyo anladinmi bilmem,ama normal konusamiyom.neyapmak gerekir
  • Dostum soft formatı dene işe yaramazsa hard format kesin çözüm olur kanaatindeyim
  • soft normatini yada hard formatina nerden bakmaliyim acaba arkadaslar
  • 6630 DA İŞE YARIYODU AMA BUNDA OLURMU BİLMEM GENE DE Bİ DENE. BAK AYNEN ŞÖYLE:
    öncelikle telefonu kapat. Sonra telefonun tuş takımındaki yıldız tuşu 3 tuşu arama yaparken kullandığın yeşil tuş ve açma kapama tuşuna aynı anda basıcaksın ve basılı tutucaksın. Telefon açıldıktan sonra açma kapama tuşunu bırakıcaksın fakat diğerleri yinede basılı duracak. Ve o şekilde bekliceksin. Telefon normal bekleme ekranına gelir yada açılışta dil ayarı saat ayarı v.s. ekrana gelince tuşları bırakabilirsin. Eğer buda çözüm olmazsa servise gidip yazılımı güncellemekten başka çare yok.

bu arada hemşeriyiz galiba. yazım tarzından öyle anladım kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyankar_Usak -- 30 Nisan 2006; 11:01:43 >

• böyle gereksiz programları ne diye atarlarki anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi dahakine sana sorarlar kardeş hani sen onlardan çok biliyonya o bakımdan
  • yav arkadaslar simdi sof format yuklucem fakat telefonun sahibi tum tel numaralari telin kendine islemis karta deyil simdi okadar tel numaralarini tek tek yazmamlazim bir kenara.hepsi biranda kopya edilmezmi telefon kartina,eger olursa acikca bi yazarmisiniz lutfen.ayrica heralda sof formati yukledigimde tum telefon numaralari silincek ole deyilmi.acil cevap haydin arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnar -- 30 Nisan 2006; 12:38:00 >
  • kopya erdilmezmi aniden telefon kartina yaniii
  • Onuda şöyle halledebilirsin. Telefon rehberinden seçenklerin içinden sim hafızasına gir. Simseki bütün numaraları tümünü işaretleden işaretleyip sil ve tekrar telefon hafızasına geri dön. Buradaki numaralarıda seçeneklerden tümünü işaretleyi seçerek işaretledikten sonra yine seçeneklerden kopyala de orda karşına çıkan seçeneklerden sım rehberine kopyalayı seç. Format attıktan sonra tekrar sim karttan numatralarını yükleyebilirsin hemşerim

Kopyalama imkanın tabiki var. Hafıza kartı seçeneklerinden tüm tel hafızasını karta yedekleyebilirsin ancak bu uzun sürer. Çünkü resim video v.s. ne varsa yedekliyor. Az önce yazdığım yöntem daha kolay ve çabuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyankar_Usak -- 30 Nisan 2006; 12:39:51 >

• yav arkadaslar olmadi yapamadim catlicam ya.hafiza kartini cikardigim zaman olmuyo acikca bi yazain neolur sof format islemini ya lutfen
  • hemşerim kartı çıkarmana gerek yok. hafıza kartıda sim kartta telefonun içinde dursun. sen dediklerimi tekrarla kartı çıkarmana gerek yok. kart üstündeyken yap bu işlemi. merak etme sim karta bişey olmaz. sadece telefon hafızasını ilk fabrika çıkışına çeviriyor.
  • arkadaslar biz bu sof formati yukledigimiz zaman sim karttaki numaralar kaybolurmu acil cevap
  • ya ben yaptım daha önce numara filan kaybolduğu yok. bilerek neden sana yada başkasına zarar vermek isteyimki. arkadaşlar bilen varsa arkadaşımızı aydınlatabilirmi acaba ben söyledim karta bişey olmaz diye ama bi kaç kişi daha yazarsa sanırım güvenicek arkadaşımız bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyankar_Usak -- 30 Nisan 2006; 14:35:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.