Şimdi Ara

Acil Yardım arkdaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir modem alıcam vede uzun mesafelere kadar ulaşması lazım yaklaşık 4 duvar geçicek bir de 45 metre 14 db lik yetermi birde tavsiyeleriniz.araştırdıgım kadar 14 db lik bi modem yok ek anten almam gerekicek galiba

• arkadaslar bi yardımcı olsanız
  • arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_uMut

arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor

arkadaşım allah aşkına şöyle konuşmayın yaw nekadar sabit laflar bunlar 100 m çeker çekmesine ee pekii sinyal nekadar acaba bağlantı kopmazmı veya bağlanabilirmi? Ve sana sunuda belirteyim 100 m çeken hiçbir modeme 90 metreden bağlanamassın adam gibi bir modem olmadımı... bunları bilmen lazım bunları yazıyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flex94 -- 3 Ekim 2008; 20:49:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Cowboy_

quote:

Orjinalden alıntı: By_uMut

arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor

arkadaşım allah aşkına şöyle konuşmayın yaw nekadar sabit laflar bunlar 100 m çeker çekmesine ee pekii sinyal nekadar acaba bağlantı kopmazmı veya bağlanabilirmi? Ve sana sunuda belirteyim 100 m çeken hiçbir modeme 90 metreden bağlanamassın adam gibi bir modem olmadımı... bunları bilmen lazım bunları yazıyorsan

Anladım kardees modem de alabilirim gerekirse artı antente para sorun degil yeterki o baglantıyı kurmam lazım.önerebilecegin markalar varmı?

• para önemli değilse draft n teknolojili bi modem tavsiye ederim değil 4 duvar sonra mahallenin heryerinde bağlanırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgewriter

para önemli değilse draft n teknolojili bi modem tavsiye ederim değil 4 duvar sonra mahallenin heryerinde bağlanırsınız

istanbulda nerde bulabilirim acaba n teknolojili modemleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.