Bildirim
Acil Yardım arkdaslar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaslar bi yardımcı olsanız -
arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: By_uMut
arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor
arkadaşım allah aşkına şöyle konuşmayın yaw nekadar sabit laflar bunlar 100 m çeker çekmesine ee pekii sinyal nekadar acaba bağlantı kopmazmı veya bağlanabilirmi? Ve sana sunuda belirteyim 100 m çeken hiçbir modeme 90 metreden bağlanamassın adam gibi bir modem olmadımı... bunları bilmen lazım bunları yazıyorsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flex94 -- 3 Ekim 2008; 20:49:55 > -
quote:
Orjinalden alıntı: _Cowboy_
quote:
Orjinalden alıntı: By_uMut
arkadaşım benim bildiğim kablosuz modemler 100m çekiyor
arkadaşım allah aşkına şöyle konuşmayın yaw nekadar sabit laflar bunlar 100 m çeker çekmesine ee pekii sinyal nekadar acaba bağlantı kopmazmı veya bağlanabilirmi? Ve sana sunuda belirteyim 100 m çeken hiçbir modeme 90 metreden bağlanamassın adam gibi bir modem olmadımı... bunları bilmen lazım bunları yazıyorsan
Anladım kardees modem de alabilirim gerekirse artı antente para sorun degil yeterki o baglantıyı kurmam lazım.önerebilecegin markalar varmı?
-
para önemli değilse draft n teknolojili bi modem tavsiye ederim değil 4 duvar sonra mahallenin heryerinde bağlanırsınız -
quote:
Orjinalden alıntı: bilgewriter
para önemli değilse draft n teknolojili bi modem tavsiye ederim değil 4 duvar sonra mahallenin heryerinde bağlanırsınız
istanbulda nerde bulabilirim acaba n teknolojili modemleri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X