Şimdi Ara

Acil yardım askerlik konusunda!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Üniversite mezunuyum. 28 yaşındayım. Askerlik zamanım geldi hatta yeri bile belli oldu. İstanbul Eyüp'e düştüm acemi de usta da aynı yer. Sınıfım muhabere. Kısa dönem.Ancak psikolojim gitmeye hazır değil hiç.Yüksek lisansla erteleme şansım vardı 2 yıl ancak kaçıırdım. Orada ki abla da 1 aylık rapor alıp şubat'a kalabilirsin o arada yüksek lisanla erteletebilirsin dedi. 20 günlük rapor aldım bende. 10 Kasımda polislik elemem var. 1 aya sonuç belli olur. Polisler askerlik yapmıyor artık bildiğiniz kadarıyla. Polialik neticelensin öyle gideyim diyorum. Ancak 20 gün sonra gidersem devrelerim benden 20 gün önce gelecek mutfak da falan yemin töreni yapacağım. Belki 2 sene içinde bedelli çıkabilir ancak o para bende çıkar mı bilmiyorum. Bedelli yapmazsam 30 yaşında yapacağım.Şu an parasız kaldım. Ben turizmciyim. Yazın çalışıyorum.Eğer şimdi gidersem 28 nisanda gelirim. Sezondan önce yani.bir yanım İstanbul çıkmış usta acemi aynı yer 5 ay yap gel sonra sezona git kurtul diyor. Bir yanımda ertelen bedelli çıkar falan diyor. Çok kararsız kaldım yardım!!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bedellinin ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyor. O yüzden bedelli yaparım diye güvenme . Şubata kadar ertelet, polislik sınavım var falan dedin en azından neticelenir ona göre gidersin fakat askerliği yapıp gelmek en iyisi. Çünkü ciddi manada çok büyük engel erkeklere
  • Şubatta gidersem temmuzda gelirim sezona yetişemem. Belki askerlik yeri de değişir. Diyorum ki 10 kasımda sınav. Olacak gibiyse şubat'a kalırım olmayacak gibiyse akşamına teslim olurum. 10-11 gün geç gitmeden birşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.