Şimdi Ara

Acil yardım asus x550jx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl ünii başlıyor ve aklımda 2000 2500 tl arası gta 5 i hight ayarda akıcı bir sekilde oynatacak bir notebook arıyorum monster abra a 7 v5.2 ama stoklarda yok ve geliş tarihi belirsiz 17.3 inçlik bir notebook istiyordum ama maalesef bütçe el vermiyor asusun bu modeli nasıldır i7 işlemcinin performansını verirmi 15.6 inç küçükmüdür bu ramle ve ekran kartı ile gta 5 i kaldırırmı tavsiyelerinize acil ihtiyacım var 28 eylulde uni başlıyor

http://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jx-xx099d-12gb-notebook#!prettyPhoto[pp_gal]/1/

Ayrıca cidden 12 gb mi bu ram acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyp444 -- 25 Eylül 2015; 23:39:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes bende i7 lisi var ondirimle almistim. Epey oyo masallah 2 3 ayd dir kullaniyorum oyun performansida guzel bu flyat araliginda en iyisi bu 3 bindem sknrasida monster zaten.
    Gta 5 oynamadim ama high ultra arasi calistirir diyolar. The witcher 3 yukledim ben mediumda cok rahat hic kasmadan oynuyorum yani bunu boyle oynatiyosa digee oyunlarda nasil olur sen dusun.
    Sonuc: Bunu al pisman olmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegaz

Kardes bende i7 lisi var ondirimle almistim. Epey oyo masallah 2 3 ayd dir kullaniyorum oyun performansida guzel bu flyat araliginda en iyisi bu 3 bindem sknrasida monster zaten.
    Gta 5 oynamadim ama high ultra arasi calistirir diyolar. The witcher 3 yukledim ben mediumda cok rahat hic kasmadan oynuyorum yani bunu boyle oynatiyosa digee oyunlarda nasil olur sen dusun.
    Sonuc: Bunu al pisman olmazsin

Öncelikle saol kardeş witcher 3 gta 5 den ağır bir oyunmudur kullanımı nasıldır 12 gb ram olması iyi midir birde kafama 15.6inç olması ve 1366x768 olması sıkıntı olur gibi geliyor birde bir abim windowsu bizim kurmamız gerektiğini söylüyor iyice kafam karıştı vallahi

• Witcher 3 gtadan epey agir bir oyundur. Bunu mediumda oynuyosan gta 5 i high da guzel performans alirain merak etme. Hem hd olmasi nbence guzel bisi. Ben witcheri alcagim zaman full hd de bu ekran kartiyla bi performans gordum adam mediumda 30 40 fps arasi average di . Ben su an en koyu 50 60 fps veya daha fazla olarak aliyorum.
    12 gb olmadi guzel bence fazla bile 8 gb hayli hayli yeter
    15.6 inc ideal 17.3 fazla bence.
    Dedigin gibi bu model malesef i7 lisi haric magazalarda satilmiyor netten sipariske alman gerek oda freedos olarak geliyor. Senin kurman gerek win i.

• eyp444 kullanıcısına yanıt
    12 ram gereksiz sana 8 ram al ssd taktir dostum

• Neden 8 en az 12 şart bak usta 3 milyara adam gibi monster veya MSI bulamazsın bulursun ama 8 GB RAM yetersiz biraz monster alıp urascana bak bende de aynısı var asus x550jx 128 bit 12 GB RAM i5 2.8 GHz bir laptop al ve yanına da Kingston HyperX 120 GB 555 okuma ve 510 yazmali bir SSD al şahane olur usta ben öyle yaptım 2.680 tuttu toplam gayet memnunum ama bende arıza oldu birdenbire fps düştü Asusa vericem ama ben bahtsız bir adamım 😁😁😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: StefanJohansen

Neden 8 en az 12 şart bak usta 3 milyara adam gibi monster veya MSI bulamazsın bulursun ama 8 GB RAM yetersiz biraz monster alıp urascana bak bende de aynısı var asus x550jx 128 bit 12 GB RAM i5 2.8 GHz bir laptop al ve yanına da Kingston HyperX 120 GB 555 okuma ve 510 yazmali bir SSD al şahane olur usta ben öyle yaptım 2.680 tuttu toplam gayet memnunum ama bende arıza oldu birdenbire fps düştü Asusa vericem ama ben bahtsız bir adamım 😁😁😁😁

Peki hocam freedos olayı nasıl oluyor aldığımda hiçbirşey yapmadan higth da gta5 açarmıyım full hd olmaması ve 15.6 inç olması dezavantajı değilmidir tek cazip gelen yönü ekran kartı 950m ondada full hd ekran yok birde fiyatı cazip geldi bana saygılar

• eyp444 kullanıcısına yanıt
    Kardes freedos olmasi isletim sistemi olmamasi demektir windowsu sen cd vyea flash belleklw yukluceksin olay bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.