Şimdi Ara

Acil yardım başlat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yardım edin bilmiyorum pc de virüs var ne var ben yokken olmuş bu olay da pc ye bişeyler oldu biraz yavaşladı norton falan açılmıyor avira yükledim bişey bulamıyor combofix bişey bulamadı güvenli modda bi daha deniyecem başlata program sabitlenmiyor başlattan hiç bir şey eklenip çıkarılamıyor başlatın içindeki sık kullanılan programlar yok eklenemiyor yardım edin ne yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Helionn

beyler yardım edin bilmiyorum pc de virüs var ne var ben yokken olmuş bu olay da pc ye bişeyler oldu biraz yavaşladı norton falan açılmıyor avira yükledim bişey bulamıyor combofix bişey bulamadı güvenli modda bi daha deniyecem başlata program sabitlenmiyor başlattan hiç bir şey eklenip çıkarılamıyor başlatın içindeki sık kullanılan programlar yok eklenemiyor yardım edin ne yapayım

öncelikle işletim sistemin hangisini onu yaz.
    ..
    win 7 ise kullanıcılar/default/appdata/roaming/microsoft/windows/start menu içine bak dosyalar varmı diye. diğerlerinde o klasörleri içinde kısaca start menuyu bul

yavaşlayınca hemen virüs aklınıza gelmesin. Isınma problemi ,tozlanma,harddiskin dolu olması gibi bin türlü sebep var.
  • Format at. Kısa yoldan kurtul.
  • valla win7 sistemim dediğiniz yere baktım programlar diye bir klasör var içi dolu olan ama işte görev çubuğu falan kilitlendi anlamıyorum bişey ekleyemiyosun
  • ama onun içinde de başlangıç diye bir dosya var içi boş yönetimsel araçlar boş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.