arkadaslar ben amerikadan iphone 4 almayi planliyorum..turkiyeye getirdigimde kullanabilir miyim? bilginiz var mi?
AT&T simcard ile birlikte alırsan (activation yapmak için yani telefonu active ederek kullanabilmen için) ve içerisinde 4.0.2 sürümü yüklü olmazsa (unlock edebilmek için yani tr deki hatlarla kullanabilmen için) Kullanacağın simcard ı güzelce microsim gibi kesebilrsin. (bunun için microsim cutter kullanabilirsin. nette araştırabilirsin) Rahatlıkla kullabilirsin.
micro sim kart işini hallettim ancak bildiğim kadarıyla at&t yle alınabiliyor sadece..at&t yle alıcam ama kontratsız alıcam geldiğimde sadece pasaporta kaydettirmem yeter mi ?ve o sürümler hakkında bilgi verebilir misin? çok teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: guvenc7 micro sim kart işini hallettim ancak bildiğim kadarıyla at&t yle alınabiliyor sadece..at&t yle alıcam ama kontratsız alıcam geldiğimde sadece pasaporta kaydettirmem yeter mi ?ve o sürümler hakkında bilgi verebilir misin? çok teşekkür ederim..
4.0.2 e jailbreak unlock yok. Onun için söyledim.alacagin surum 4.0.1 olmasi yeterli ideal. 4.0.2 henuz acik vermedi yada var ama beklemede dev team...tr de kullanamazsin. Passaporta kaydettirmebiz yeterli.