Şimdi Ara

Acil yardım:belirtilen dosya bulunamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün english fast dictionary adında bir sözlük yükledim bilgisayara.Ancak başlat menüsündeki program grubunu kaldıramadım.Silinmiyor.Programı uninstall da yaptım yine olmadı.
    Klasörü C:'de kes yapıştırla başka yere alabiliyorum ama C:'den D:'ye atamıyorum.Silmeye kalkınca da belirtilen dosya bulunamıyor diyor.
    Yapabileceğim bişey var mı?

• başlat - çalıştıra <regedit> komutunu yazıp enterla düzen menüsündsen bul diip, sözlüğün-silemediğin dosyanın adıyla ilgili tüm kayıtları tarat, zaten bulunduğu yol da gözükür ekranda, u programa ait ne varsa sil, emin olmadığın kayıtları silmek durumunda kalacak olursan, bunu yapmadan önce bi sistem geri yükleme noktası oluşturmanı tavsiye ederim.
  • dostum yardımın için saol ama dediğini yaptım.O program ile ilgili herşeyi sildim ama dosya silinmedi.Başka bir düşüncen var mı?Tekrar teşekkürler
  • Sistem geri yükleme yap, yüklemeden önceki duruma getir bilgisayarını
  • hocam programı tekrar yüklemeyi dene, otamatikman ya eksik dosyayı tekrar yerine getirecek yada eksik olan prog dosyalarını tamami ile silip yenisini baştan kuracaktır
  • Çok teşekkür ederim dostlar ama hepsini denedim.olmuyor olmuyor.
    Yine de çok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOSYA GÖNDERME ACİLLLLL
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.