Arkadaşlar bugün english fast dictionary adında bir sözlük yükledim bilgisayara.Ancak başlat menüsündeki program grubunu kaldıramadım.Silinmiyor.Programı uninstall da yaptım yine olmadı. Klasörü C:'de kes yapıştırla başka yere alabiliyorum ama C:'den D:'ye atamıyorum.Silmeye kalkınca da belirtilen dosya bulunamıyor diyor. Yapabileceğim bişey var mı?
başlat - çalıştıra <regedit> komutunu yazıp enterla düzen menüsündsen bul diip, sözlüğün-silemediğin dosyanın adıyla ilgili tüm kayıtları tarat, zaten bulunduğu yol da gözükür ekranda, u programa ait ne varsa sil, emin olmadığın kayıtları silmek durumunda kalacak olursan, bunu yapmadan önce bi sistem geri yükleme noktası oluşturmanı tavsiye ederim.
dostum yardımın için saol ama dediğini yaptım.O program ile ilgili herşeyi sildim ama dosya silinmedi.Başka bir düşüncen var mı?Tekrar teşekkürler
Sistem geri yükleme yap, yüklemeden önceki duruma getir bilgisayarını
hocam programı tekrar yüklemeyi dene, otamatikman ya eksik dosyayı tekrar yerine getirecek yada eksik olan prog dosyalarını tamami ile silip yenisini baştan kuracaktır
Çok teşekkür ederim dostlar ama hepsini denedim.olmuyor olmuyor. Yine de çok saolun