Şimdi Ara

DOSYA GÖNDERME ACİLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE 10 MB LIK ALAN KAPLAYAN RESİM KLASÖRÜ VAR,BU KLASÖRÜ ARKADAŞIMA MAİL YOLU İLE YOLLAMAYA ÇALIŞTIM OLMADI BAŞKA FİKRİNİZ VARMI,VEYAHUTTA NE YAPMAM GEREKLİ LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.BU 10 MB LIK DOSYAYI NASIL TRANSFER YAPABİLİRİM.DOSYA EKLE DİYORUM MAİLDE OLMUYOR BİR TÜRLÜ,ANLAMADIM BİR TÜĞRLÜ LÜTFEEENN YARDIMMM..!

• mail e bi kere de 10 mb lik dosya ekleyemezsin sanırm sınır 1.5mb fln öle bi şe olması lazım bunun için resimleri parça parça göndermen gerekir veya direk msn yoluyla da gönderebilirsin
  • hangi mail servisi? hotmail mı? gmail mı? vb...
  • Rapid'e ya da başka bir siteye yükle, linkini arkadaşına gönder, oradan indirsin.
  • evet rapid iyi bir çözüm. ama eğer rapid'e yüklemek istemiyorsanhttp://www.wikifortio.com/ 'ya yükleyebilirsin. hem ücretsiz hem de premiumun yoksa bile çok hızlı indirebilirsin.
  • evet ancak bir yere önce upload ettikten sonra arkadaşına linki verirsin, o da dosyayı alır.
    10 mb değil, 1 mb'lık bir klasörü bile maille gönderirken seçemiyoruz..Yanlış mı biliyorum..
    zamanında bende neden klasör gönderilmiyor demiştim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LSG

evet ancak bir yere önce upload ettikten sonra arkadaşına linki verirsin, o da dosyayı alır.
    10 mb değil, 1 mb'lık bir klasörü bile maille gönderirken seçemiyoruz..Yanlış mı biliyorum..
    zamanında bende neden klasör gönderilmiyor demiştim..

ancak klasörü zipleyip vs. gönderebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yalnız 2 şey sormak istiyorum lütfen bilenler yanıtlasın.
    1-Rapipshare e nasıl dosya yoolaması yapacağım(açıklarsanız sevinirim)
    2-Bu klasörü winrar ile sıkıştırmama rağmen boyutu neden düşmedi.Winrar lamama rağmen dosya hala 8.18 mb
    şimdiden teşekkürler..!
  • 8 mb'ı gmaille atabilirsin. Gmail dosya boyut sınırı 10 mb zaten. Bir de resimler jpeg falansa onlar zaten jpeg kaydedilirken sıkıştırılır. winrar pek işe yaramaz. Sadece tek dosya haline getirmek içim işe yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.