Şimdi Ara

acil yardım!!beyaz parlak noktacıklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa arkadaşlar telefonun kapağını açtığım anda ekrana henüz rengi gelmemişken yani ekran siyahken ekranın sağ kenarında çeşitli sayılarda beyaz parlak noktacıklar çıkıyo kapağı hızlıca kapatıp tekrar açıorm aynı şekildeki nokta bu kez değişik bi yerde çıkıo yani telefonun kapağının kapalı kalma sürsine bağlı olarak noktalar çok ya da az sayıda çıkıo ancak 1 saniye sonra ekranın rengi geldiğinde bu parlaklıklar anında kayboluo yani 1 sn gözüküp ekran açılınca kaybolan parlaklar....
    forumdada bi ölü pixel olayı aldı başını gidio acaba bunlarda ölü pixelmidir? şimdi ekran açıkken sorun olmuo ekran gayet temiz ve sorunsuz ama ilerde bu parlaklar dahada yayılırmı? lütfen cevap yazın arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..
    bu arada telefonun modeli 6131...

• telefonun kameralıysa kamerayı aç .. elinle lensi kapat ekran kararsın.. sabit parlak beyaz noktalar varsa onlar ölü pixeldir.. ama yanıp sönen minik noktacıklar oluyo ..onlar kamerayla alakalı bişey sanırım o yanıltmasın.. ölü pixel gayet belirgin oluyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

telefonun kameralıysa kamerayı aç .. elinle lensi kapat ekran kararsın.. sabit parlak beyaz noktalar varsa onlar ölü pixeldir.. ama yanıp sönen minik noktacıklar oluyo ..onlar kamerayla alakalı bişey sanırım o yanıltmasın.. ölü pixel gayet belirgin oluyo...

kardeş dediğini yaptım ve senin dediğin gibi yanıp sönen ufak noktacıklar var ancak Allah a şükür sabit ya da belirgin herhangi bi nokta yok :D çok saol yardım için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.