şuan başımda bi sıkıntı var size olayı kısaca anlatim. bana şuan 5000 tl ye kadar bi para lazım, bankalara gittim bugun 15 tane banka gezdim hiç bir banka bana kredi vermedi bukadar yüksek bi parayı zaten ailemden veya yakınlarımdanda isteyemem, sonra fark ettimki babam 2 yıl önce bi bankadan hesaplarını benim üstüme yapmıştı o bankadaki para durumu ise bana yetecek kadar para ve hatta daha daha fazlası mevcut, şimdi bana çok acil olan para 2000 tl 2 hafta kadar bekleyebilir olan para 3000 tl, babam bu hesabını bana geçirirken ihtiyacın olursa alırsın 50 100 bişeler demişti ama şuanki durum ise 50 tl 100 tl değil 2000 veya 5000 tl, babama ben vekalet vermiştim benim hesaplarımla oynayabilsin diye ve bu hesaplarımla zaten uğraşıyo şimdi o bankada 4 tane hesap mevcut ve 2si aktif olarak kullanılıyo 2si ise 2 yıldır sabit bi şekilde duruyo, ne faize vermiş nede başka bişeye, bense yazları herzaman aynı şirkette çalışıyorum ve 1500 tl + prim alıyorum, yane alacağım bu parayı 3 4 ayda geri koyabilirim hesaba, babamsa köye gitti ve 11. aya kadar köyde kalcak, sizce ben bu paradan ihtiyacım olanı kadarını alsammı yoksa hiç dokunmasammı ?
babamın kişiliği: agresif bi insan, en küçük çocuğu ben olduğum için genelde nazım geçiyo, hayatta bana şuana kadar bi fiske tokat atmadı ama ana avrat düz gittiği günler oldu, hiç bir isteğimi geri çevirmedi, katı kuralları var, laz inadı tuttumu hayatta fikrini değiştiremezsin, ve ailenen tek üni okuyan çocuğu ben olduğum için üstüme çok düşüyo.. ama şöylede bi durum var bu paraya dokunursam ve babam bunu fark ederse çok büyük hayal kırıklığına uğricak belkide hayatta bir daha bana güvenemicek, ama babamada kalkıp baba bana acil 5000 tl para lazım diyemem. lütfen yardmcı olun ve bana akıl verin ne yapacağımı şaşırdım ve bu parayı ödemek için son bi iki günüm var..
şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Konu önemliyse babana danış
hayatta kabul etmez, hallet bi yerden der, son dakkaya kadar bana kafayı yedirtir son dakka gider öder.. sonra yine neden bana sormadan sen böyle işlere kalkışıyosun gibi bir sürü şey der