Şimdi Ara

ACİL YARDIM BEYLER ÇOK ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKUM BEYLER 1 ŞEY SORUCAGIM. BENIM MODEM WIRELES YOK. YANI KABLO MODEM.

ŞİMDİ BEN İDDAA OYNAMISTIM. 1 DE SS ALMISTIM SABAH Bİ KALKTIM OYNADIGIM İDDAA DEGISMIS. SS DE

KAYITLI DEGIL SILINMIS. YANI BENIM MODEM KABLO MODEM BIRININ BENIM PC YE BAGLANMASI VE BENIM

KAYITLI SS MI SILMESI MUMKUNMU. YOKSA BEN YALNIS MI HATIRLIYORUM OYNAGIDIM IDDDAA YI.

• Aldığınız SS i değiştirdiğine göre size baya fantastik bi hacker musallat olmuş.
    Şaka bir kenara idaayı yanlış oynamişsiniz siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 6 Ekim 2013; 14:28:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynal kullanıcısına yanıt
    YANI İDDAA ADRESİ DE NESİNE .COM 2 TANE İ YARI M SONUCU 2DEN 1 TUTTURDUM. TOPLAM 7 LI KUPON SISTEM 6 . :(( 35000 40000 CİVARI OLDUGUNDAN DUSUNDUM OYLE. NESİNE COM BOYLE 1 SEY YAPARMI. VEYA YAPABİLİRMİ. BENIM PC NIN MASAUSTUNDEKI SS YI SILMIS OLABILIR MI . YOKSA EŞİM AKSAM FİŞİ CEKMIS HDD VERİ KAYMI BI YASAMIS OLABILIR
  • İddadan anlamiyorum o yüzden kuponunuz ile ilgili yorum yapamayacam. Ama sizin pc ye girip ekran görüntünüzü sileceklerine %1 ihtimal bile vermiyorum. Ya kaydetmemişsiniz, yada silinmiş. Kaydettiğiniz konusunda eminseniz geri getirme programları ile silinen dosyaları taratın derim.

• ynal kullanıcısına yanıt
    TEŞEKÜR EDERİM ÜSTAT. ŞİMDİ SÜREKLİ OYNUYORUZ. GÜVENCEMİZ TAM OLMASI LAZIM ONDAN DOLAYI SORUYORDUM
  • Birşey değil rica ederim. Zaten bahsettiğiniz internet siteleri birer kamu kuruluşudur.

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.