Şimdi Ara

acil yardım... bilenler lütfen boş geçmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hatunun biriyle msn de karşılıklı webcam açtık. yalnız kendisi beni biraz huylandırdı(hacker olabilir). ben hackerlık konusunda deneyimi olan arkadaşlara webcam açarak benim bilgisayarıma ne gibi zararlar verebilir sormak istiorum... bir yere daha yazdım bu konuyu. bilgisayarının internete bağlı olduğu her an (msn kapalı olsa bile) cam ini açıp seni izleyebilir demiş birisi(alay da etmiş olabilir bunu diyen. emin değilim yani). ama ben yine de soruyorum böle bişe mümkün mü? yemediğimiz halt kalmadı odada bu kız oturup beni mi seyretti

msj biraz karışık olabilir ama emin olun kafam da çok karışık... anlamazsanız sorun bi daha izah edeyim

• Bikaç Hacker takımında görev yaptım bilgilerime göre sen internete girmedikçe webcam den görüntü alamaz ama sen internetteyken (msnde olmasan bile) görüntü alır ve onu kaydedebilir. Ip numaranı almış olabilir ve eğer dosya aldıysan trojan atmştır sağlam bi antivirüs herşeyi çözecektir. onun dışında pek bişe yaptığnı sanmam msn den webcam flan açan hackerlardan çok byk bişey yapmaz..
  • Eğer IP numaranı aldıysa,zarar verebilir..Trojan atabilir pc ne...Dikkatli ol.Öyle herkesle de hemen konuşmayın..

Web cam konusunda bi şey diyemiycem ama web cam ın önünü kapat her iht. karşı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.