iyi günler arkadaşlar sistemimi geçen ağustos ayında aldım. bu sorun ilk aralıkda oldu. servise verdim. anakart ve kasanın yenisini verdiler. şimdi tekrardan aynı sorun oldu. tekrardan servise verdim bilgisayarı. bilgisayar yüke bindiği zaman kendine reset atıyor. bazen hemen atıyor bazen 30-40 dk sonra atıyor. mesela overwatch oynuyorum 30 dk sonra atıyor. bazense oyuna girer girmez atıyor. bazende dizi izlerken atıyor.
Hard diskinizi Bad Sectorlere karşı tarayın, HD Tune kullanabilirsiniz. Taramayı hızlı yapmayın, istediğiniz sonuçları elde edemeyebilirsiniz. MemTest ile de RAM'lerinizi tarayın. Sorunun bu ikisinden birinde olması muhtemel. Sonuçları bildirin lütfen.
Vatan PSU yu servise yollamış. Servisden geldiğinde sorun hala devam ederse dediklerinizi yapacağım hocam. başka türlü ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz.
Başka fikri olan varmı arkadaşlar.
PSU'dan olabilir diyecektim konuyu okurken, zaten vatan göndermiş servise. Umarım çözülür sorununuz.
Bu 2. sefer oluyor. Bir daha olmamasını sağlamak için ne yapmalıyım sizce
xray351X
kullanıcısına yanıt
3.Sefer Oldugunda Degişim Ve Para İadesi Hakkınız Dogar O zaman Corsaır gibi kaliteli markaların Psusu İle Gerekirse üstüne para verip degiştirebilirsiniz