Şimdi Ara

Acil Yardım Bilmediğim Gösterge İşareti 156

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil Yardım Bilmediğim Gösterge İşareti.. acil yarıdm edin arkadaşlar bu ışık hiç sönmüyor yanıyor ve aracıma su koyuyorum çok sık bitiyor sol da ön tarafta bir yerden kaçırıyor ama nerden kaçırıyor ustaya götürme fırsatı bulamadım yardım edin lütfen! Onunla bir alaskası varmı püskürtme işaretine benziyor?

Acil Yardım Bilmediğim Gösterge İşareti 156

• Enjektör ışığıdır o,bu halde yürütmemenizi öneririm ben,başınıza büyük dertler açabilir.Bunun sebebi basit bir rpm sensörü de olabilir,çalışmayan bir enj. de olabilir. Su kaçağıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum,muhtemelen klima radyatörünü delmişsiniz.
  • saolun tşk. ederim çok yardımcı oldunuz
  • valla ben daha once baska yerdekı aynı konundada soledım kullanım klavzunda bır bakayım dedım ısaretın anlamınada malesef 147 de ole bır ısaret yok
  • yooki bnde klavuz sitelerde nede gözünüze çarpasa bi link atarsanız sevinirm herkeze tşk. edeirm
  • cok bakındım klavuz sıtelerde ama bulamadım sen ıyısı bır ustaya ugramak ben yıne bakınıcam kardesım buldumu paylasırım.
  • Söz konusu ışık enjektör ışığıdır arkadaşlar,bilfiil yaşadığımdan biliyorum. Bende rpm sensörü arızası olduğunda bu şekilde belli etmişti kendini.
    Kul.kılavuzu için de birmot danışma hattını arayıp ruhsat bilgilerinizi verince kargo ile gönderiyorlar.
  • arabayı naptın kardesım gosterdınmı bı servıse?
  • babam ankaraya gidiyordu verdim arabayı götürüyor ustam bakalım ne çıakcak sonuç
  • hadı hayırlısı en uygun fıyattan en ıyı sonucu alırsın umarım
  • Arkadaşlar bend yeni aldım 156 alfa 1,6 ts ancak söz konusu göstergeyi ben normal bir durummuş gibi algıladım .Bu büyük sorun teşkil edermi çözümü veya nasıl çözüleceği konusnda yardımcı olursanız sevinirim ii günlerbu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ii günler
  • Mrblr hocam sorun çözüldümü aynı işaret bende de çıktı bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 05533844530

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.