Şimdi Ara

Acil yardım Bios Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anartın biosunu güncelledim ondan sonra ethernet kartına gelen 0 diyor internete giremiyorum ama giden var anakartın biosu şunda 3.3 ben sorunun bios dan olduğunu düşünüyorum ama diğer bios ları bulamıyorum ban bu konuda yardımcı olacak arkadaşalardan yardımlarını bekliyorum .
    (anakart MSI PM8PM-V PCB v2.01)
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1039&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=2

• Eternetin driverını tekrar kur
  • driverlerın hepsini denedim ama olmuyor. halan gelen 0 int yok
  • ethernet kablosu bozuk olabilir mi ?
    biosu güncelleme başarı ile tamamlandı ibaresi geldi mi ?
    birde ethernet driverini kaldırın sistemi yeniden başlatın işletim sistemi kendi bulmasını deneyin , şu an aklıma gelenler bunlar kolay gelsin ..
  • ethernet kablosunu diğer ethernet kartına taktığımda çalışıyor onda sorun yoktur
    başlangıçta güncellediğim için öyle bir yazı görmedim yazdı ise de görmedim yanii
    driverı kendi bulsada aynı oluyor gelen 0 giden var ama
  • Ağ bağlantılarım-yerel ağ bağlantısı özellikler--İnternet iletişim kuralları-otomatik olarak ip ve dns al.
  • zaten o durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan-yuce

ethernet kablosunu diğer ethernet kartına taktığımda çalışıyor onda sorun yoktur
    başlangıçta güncellediğim için öyle bir yazı görmedim yazdı ise de görmedim yanii
    driverı kendi bulsada aynı oluyor gelen 0 giden var ama

Bu ibaredeki ip'yi bir yere yaz diğer karta 1 rakam üstünü manuel girip dene.
  • Denedim ama yine gelen 0
  • Allah kolaylık versin ne diyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.