arkadaşlar 2 gün süren mouse pad maceramı bu gün sonlandırmak istiyorum. ekran: 1680x1050 Mouse:G500 ( 5700 dpi'da kullanıyorum.)
öncelikle Razer vespula düşünüyordum. Hatta atm kadar gittim tam yatıracakdım 5 tl işlem ücretinden dolayı kapıda ödemeyi tercih ettim. eve gelince fikirlerim değişdi. dedim 2. el alırım temi birtane kalan para ilede 2. el sidewinderx6 klavye alırım dedim. herneyse dün bir forumda razer goliathus fragged large sıfır kutulu satısını yapan bir firma gördüm bunu alıyım dedim 45 tl. aradım ulaşamadım firmaya. aklımın bir köşesinde Steelseries qck vardı şimdi size sorum qck mini mi almalıyım 1680 pikseli sadece mousu 1 cm yana kaydırarak tamamlayabiliyorum. yoksa qck medium, qck + heavy mi almalıyım. veya tavsiye edebileceğiniz ürün var mı? max bütçe 115 tl
ss qck nın aynısı qck min fiyatına herkese bunu öneriyorum yanlış anlayanlar çıkabilir ancak bu fiyata KESİNLİKLE daha iyisi yok (bildiğim kadarıyla)
Tavsiye:Oynadığınız dpi bence çok fazla.Kendinizi düşük dpi a alıştırdığınız taktirde ilerleyen zamanlarda daha rahat edersiniz
hocam almışken marka bişi almak istiyorum. ama olmadı bunu alırım. dpi konusuna gelince hocam madem 5700 lük mouse almşz köklemek lazım :)
bu zaten steelseries qck ile tıpa tıp aynı sadece üstünde sanalmarketim baskısı mevcut.Ha ben marka için de en az 20 tl veririm diyorsanız bilemem
Ne kadar DPI o kadar iyi birşey yoktur önemli olan sizin alıştığınız DPI ve hassaslıktır.Benim deathadderı ben 450 dpi da kullanıyorum.Ki siz 1cmde ekranı kapattığını söylemişşsiniz bu çok yanlış siz adamın kafasını gectim herhangi bir yerine hedef alasıya kadar adam sizi öldürmüş olur.Yüksek DPI nerede işe yarar? BF3 tarzı oyunlarda araç kullanırken.
Bu konu ile ilgili araştırma yapmanız yaranıza olur
ss qck nın aynısı qck min fiyatına herkese bunu öneriyorum yanlış anlayanlar çıkabilir ancak bu fiyata KESİNLİKLE daha iyisi yok (bildiğim kadarıyla)
Tavsiye:Oynadığınız dpi bence çok fazla.Kendinizi düşük dpi a alıştırdığınız taktirde ilerleyen zamanlarda daha rahat edersiniz
hocam almışken marka bişi almak istiyorum. ama olmadı bunu alırım. dpi konusuna gelince hocam madem 5700 lük mouse almşz köklemek lazım :)
bu zaten steelseries qck ile tıpa tıp aynı sadece üstünde sanalmarketim baskısı mevcut.Ha ben marka için de en az 20 tl veririm diyorsanız bilemem
Ne kadar DPI o kadar iyi birşey yoktur önemli olan sizin alıştığınız DPI ve hassaslıktır.Benim deathadderı ben 450 dpi da kullanıyorum.Ki siz 1cmde ekranı kapattığını söylemişşsiniz bu çok yanlış siz adamın kafasını gectim herhangi bir yerine hedef alasıya kadar adam sizi öldürmüş olur.Yüksek DPI nerede işe yarar? BF3 tarzı oyunlarda araç kullanırken.
Bu konu ile ilgili araştırma yapmanız yaranıza olur
teşekkürler dostum araştıracam. zaten ss ile sanalmarketim pro gaming tayvanda üretiliyormuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme