Şimdi Ara

Acil Yardım; CD-RW...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim cdwriterim 4-5 gün önce bir arkadaşımın cdsini anlayamadığım bir nedenden dolayı patlattı, evet resmen patlattı.. Cdromu actıgımda dökülen cd parcalrından içerdede bi miktar kaldı zannediyorum, çıkarmaya çalıştım elimden geldiğince.. Ama bugun cd yazmaya kalktığımda aşagıdaki hataları verdi. Bi bakıp elinizden geldiğince yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağolun...

http://img178.imageshack.us/img178/8691/adszrw6.jpg

http://img186.imageshack.us/img186/8818/adsz2to1.jpg

linkler arkadaşlar ekleyemedim foruma ya ne biçim sistem bu, anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnicx -- 6 Şubat 2007; 1:58:00 >

• walla hatalardan bişey anlamadım ben ama cd leri makinenin içini açıp temizlesek bi yararı olur mu acaba diye düşünüyorum ben yaa
  • içini adamakıllı temizle ama lense dokunma. garanti devam ediyorsa servise gönder.
  • Denetim Masası -> Yönetimsel Araçlar -> Hizmetler penceresinde "Imapi CD-Yazma COM Hizmeti" i elle olark seciliydi, onu başta kapattım, kapatınca bu sefer cd yi yazıyo ama cdnin içi boş oluyodu, otomatik yaptım ozaman cdleri 24x'de yazmayı denedim 1.cdyi neroyla düzgün yazdı, 2.sini gene neroyla yazdım, busefer kapatmayla yada sonlandırma ile ilgili bi hata verdi ama dosyaları görüyo tamamen cdrom.. son bişey cd %100 olduktan sonra epey bisüre bekliyo öle writerden cıck cıck diye seste geliyo.. Sonra ya hata veriyo yada sorunsuz kapatıyo, idare edecez artık böle.. Durum bu arkadaşlar teşekkürler önerileriniz için..
  • Yardımcı olayım

Acil Yardım; CD-RW...

Acil Yardım; CD-RW...
  • teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    albea cd çalar acil yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.