Arkadaşlar yarın sabah babam Çin'e gidicek ordan bana ne istersin diye sordugundan aracima mp3'lü bir teyp istedim ve birde cep telefonu isticem ancak sizlere danışmak istediğim şey şu
ben çinden Nokia N70 veya Nokia N90 getirtip burda kullanabilirmiyim? yani en azından burda kaydettirebilirmiyim,kaydettirirsem ne kadar gibi bir ücrete tabi tutulur mesela gene 5 YTL ile kaydolurmu bana acil yardımcı olursaniz ona göre isticeğim şeyi belirlicem.Cevaplarinizi bekliyorum teşekkürler.
Teyp Calar icin herhangibir problem yok rahatlikla getirebilir
Telefon ise su sekilde; Babaniz kesinlikle telefonu satin aldigi yerden faturasini alsin ve telefonun imei numarasi faturanin uzerinde bulunsun..
Birde pasaporta TR e giris yaptiginda pasaport polisi tarafindan giris muhru vurdursun. Pasaportun kimlik bilgilerinin yer aldigi yer ve giris muhrunun
bulundugu sayfalarin birer fotokopisini alip telefonun faturasi ile birlikte Telekominikasyon kurumuna yada Turkcell Extralara basvurup kayit
yaptirabilirsin...
Bende ingiltereden telefon getiriyorum uzunca arastirdim prosedur bahsini ettigim sekilde..
eyw cok saol baska fikri olan varmi kesin ne kadardir ne gümrük oderim fln arkadaslar yardimci olun ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme