Şimdi Ara

acil yardım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaaslar yeni uyeyim ama hero online da eski sayılırım lvl 40 hunter ım
    composition konusunda sorun yaşıyorum
    marketten gereken item leri toparladım kitap filan ancak adamlar toplu satıyor mesela softening oil 30 tane aldım ama bana sadece 2 tane gerekli işlem için bu 30 taneyi nasıl parçalayıp ikisini alıcam.
    bilen birileri anlatırsa sevinirim
    teşekkürler

• bu oyunda öyle birşey düşünülmemiş henuz
  • şaka yapıyosun dimi :D
  • hayır şaka fln değil sen daha önceden oynasaydın bu oyunu çok saçmalık vardı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely100 -- 4 Ağustos 2007; 1:49:51 >
  • ozman aldığımız gibi satıcaz malları yarı fiyatına filan çıksın elimden
  • yanlış bilgilerle kişileri yanıtmayalım
    aldığın her hangi bir şeyi materyal olsun pot olsun parçalara ayırabilirsin

ayırmak istediğin materyali mause ve shift tuşu yardımıyla ayırırsın mataeyele yeni bir kutucuğa yanında altında üstünde fark etmez bir kutucuğa sürüklerken bir yandan da shift bas o sana kaça ayıracağını sorar 3 mü lazım beş mi lazım onu bilemem kaç lazımsa
  • 50 lvl olmadan craft item yani stone powder cast iron falan basamazsın bu da aklında olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytekin74

yanlış bilgilerle kişileri yanıtmayalım

ayırmak istediğin materyali mause ve shift tuşu yardımıyla ayırırsın mataeyele yeni bir kutucuğa yanında altında üstünde fark etmez bir kutucuğa sürüklerken bir yandan da shift bas o sana kaça ayıracağını sorar 3 mü lazım beş mi lazım onu bilemem kaç lazımsa

çok saol yaw bende bilmiyodum bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytekin74

yanlış bilgilerle kişileri yanıtmayalım

aytekin çok teşekkürler valla çok yardımcı oldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kochiqa

50 lvl olmadan craft item yani stone powder cast iron falan basamazsın bu da aklında olsun

uyarı için saol ama hiçmi bişi yapamam
    bi deniyim en azından yanarsa canımız saolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kusgoz

quote:

Orjinalden alıntı: kochiqa

50 lvl olmadan craft item yani stone powder cast iron falan basamazsın bu da aklında olsun

uyarı için saol ama hiçmi bişi yapamam
    bi deniyim en azından yanarsa canımız saolsun

silahlarına falan + basabilirsin ama 50 lvl olmadan craft item ve craft item malzemelerini basamazsın demek istediğim o basamadığın için de yakamazsın rahat ol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.