Şimdi Ara

ACİL YARDIM - DDR2 - DDR 3 SİSTEM PARÇALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısaca özetlemem gerekirse komşumun çocugu sürekli online dersleri için bize geliyor bizde bir kasa toplamaya karar verdik 150 lira kadar bütçe verebileceğini söyledi Karşıyaka/İzmir de ikamet ediyorum. bende ddr2 - ddr3 bir kasa toplanabilir diye düşündüm elimde eski bir kare monitör vardı onu veriyorum ddr2 - ddr3 kasa - kasa parçaları aranıyor.

• bir bilgisayar servisine git

ellerinde eski parçalar vardır

150 tl ye parçanın birini ancak alırsın

anakart bellek işlemci kasa PSU HDD

veya

650 TL

AMD PHENOM X4 9650 2.30GHz 4GB RAM 320GB HDD Arem Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri

• 150 liraya zor

• komşunuzun durumunu bilmiyorum ama yağın 5 litresinin 70 lira olduğu bir ülkede 150 liraya bilgisayar için bütçe ayırmak komik geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE_RUSLAN -- 27 Mart 2021; 15:40:54 >
  • Selamlar, şayet ciddi ve dürüst bir iş ise elimde kullanmadığım bir laptop var. Acer Aspire 5634.

En son "çalışıyor mu bu cihaz hala ya" deyip win 10 kurdum. Donup kaldı. Öyle bıraktım. PC den anlıyor ve ben hallederim diyorsanız verebilirim.

Karşıyakadayım

System

• Intel Core 2 Duo T5600 (1.83GHz, 2MB L2 cache, 667MHz FSB)
    • 4GB PC4200 DD2-SDRAM (2x2)
    • 8X DVD-Super Multi drive
    • 15.4” CrystalBrite LCD (glossy)
    • 120GB 5400rpm Seagate HDD
    • Nvidia GeForce Go 7300
    • Integrated High-Definition audio support
    • Integrated 1.3 megapixel Orbicam
    • 6 Media keys (volume up/down; play/pause; stop; forward/next; backwards/previous)
    • Weight- 2.95 Kg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirmes

Selamlar, şayet ciddi ve dürüst bir iş ise elimde kullanmadığım bir laptop var. Acer Aspire 5634.

En son "çalışıyor mu bu cihaz hala ya" deyip win 10 kurdum. Donup kaldı. Öyle bıraktım. PC den anlıyor ve ben hallederim diyorsanız verebilirim.

Karşıyakadayım

System

• Intel Core 2 Duo T5600 (1.83GHz, 2MB L2 cache, 667MHz FSB)
    • 4GB PC4200 DD2-SDRAM (2x2)
    • 8X DVD-Super Multi drive
    • 15.4” CrystalBrite LCD (glossy)
    • 120GB 5400rpm Seagate HDD
    • Nvidia GeForce Go 7300
    • Integrated High-Definition audio support
    • Integrated 1.3 megapixel Orbicam
    • 6 Media keys (volume up/down; play/pause; stop; forward/next; backwards/previous)
    • Weight- 2.95 Kg

Cihazınızın hiç bir şeyi yok. Gayet kullanılabilir durumda bir makine. Sadece 120 SSD takıp, win 8.1 kurup bir de macunları yenilediniz mi canavar olur. SSD ile benzer bir laptop çalışıyor bende win10 ile, sizinkinden de eski. Ama tüm bilgisayar tamiratı işlerimde kullanıyorum.

Konuda 150 liraya bilgisayar olmaz denmiş. Hurdacıda kaderine terk edilmiş bir kasayı canlandırdım. E2180 işlemci, 3 gb ram, 2008'den kalma bir ekran kartı var. Win 8.1 kurdum. Şu an tek eksikliğini hissettiğim ssd, bir tane çıkma bulabilsem bu makineye koyacağım. HDD yavaş kalıyor maalesef.

Bu sistemi 120 liraya topladım, netflix, youtube, prime video, internet gezintisi sorunsuz, full hd'ye kadar oynatıyor diskteki filmleri. İnternet sitelerinde de 720p'ye kadar oynatıyor. Stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 28 Mart 2021; 14:24:21 >

• pirmes kullanıcısına yanıt

şayet bilgisayar işini hallettim fakat bu laptopu kendim kullanmam için alabilirim hocam bende karşıyakadayım kusura bakmayın ne zamandır girmiyordum biraz geç döndüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HusoBeys

şayet bilgisayar işini hallettim fakat bu laptopu kendim kullanmam için alabilirim hocam bende karşıyakadayım kusura bakmayın ne zamandır girmiyordum biraz geç döndüm

Çoktan verdim bile. Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.