merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bilgisayarımda bi problem war yeni aldım ve bilgisayar herhangi oyun program vs. şeyler yüklerken kendine res atıyo anlayan arkadaşlar çözümü söylerlerse cok teşekkür ederim hata kodunu da wereyim BCCode : 1000007e BCP1 : C0000005 BCP2 : 8057064A BCP3 : F7C629A8 BCP4 : F7C626A4 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1
1-Belleklerde hata olması muhtemel. Eğer sisteminizde birden fazla bellek modülü varsa birer birer deneyin. 2-Diskte hata olması muhtemel. Bunu chkdsk komutuyla kontrol etmelisiniz.
tam olarak acıklarmısn anlamadım çunku pek yardımın için teşekkür ederim
işlemci nin ısısını kontrol et bide windows klasörünün içinde temp klasörü var onun içindeki herşeyi sil
Kardeş bu hatayı verdiren ve reset atan bir virüs ya da spy olabilir.Güzel bi programla tarat bakalım ne çıkacak?
arkadaşlar bi virüs ya da spy degil cunku bilgisayara format atıyorm yine oluyo farklı bi windows yükledim yine olmadı yani bu bilgisayar insanı çileden cıkarıyo
parça uyumsuzluğu söz konusu olabilir.
O zaman ya belleklerinde ya da diğer bileşenlerde bir hata var.Eper iki veya daha fazla ram kullanıyorsan bunları teke düşür ve dene bakalım.