Şimdi Ara

Acil yardım!!! Depodan Aldığım Su çok Cılız Akıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bağ evinde elektrik yok su yok suyu depo yaptırdık elektriğide ledle aküyle çözdük ama deponun basıncı suyu eve getirdi getirmesinede çok düşük elektrik olmadığından hidrofor kullanamıyorum bu suyun basıncını arttırmak veya tazyiklendirrmek mümkünmü Teşekkürler...

• depoyu olabildiğince yüksek bir yere koyun ve boru bağlantılarının dik gelmesine dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: can.iren

Arkadaşlar bağ evinde elektrik yok su yok suyu depo yaptırdık elektriğide ledle aküyle çözdük ama deponun basıncı suyu eve getirdi getirmesinede çok düşük elektrik olmadığından hidrofor kullanamıyorum bu suyun basıncını arttırmak veya tazyiklendirrmek mümkünmü Teşekkürler...

Tekne ve karavanlarda kullanılan 12 Volt hidroforlar var onlara bakın. Saygılar...
  • merhabalar
    yapmanız gereken eve giden borunun yani depo çıkışının oraya T bağlayın bir tanesi eve bir tanede T üste gelicek şekilde depoyu geçicek boru takın hava alınca akma hızlanacaktır.
    [/url]
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemorman

merhabalar
    yapmanız gereken eve giden borunun yani depo çıkışının oraya T bağlayın bir tanesi eve bir tanede T üste gelicek şekilde depoyu geçicek boru takın hava alınca akma hızlanacaktır.
    [/url]

musluğu kapatınca ordan su akmaz mı hocam ya :)

arkadaşın yapması gereken deponun ya kapağını delecek bir kaç yerden ya da gevşetecek iyice vakum yapıp suyu vermiyor belli ki.

• neden aksın ki ? koyacağınız boru zaten deponun boyunu geçicek akmasına imkan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemorman

neden aksın ki ? koyacağınız boru zaten deponun boyunu geçicek akmasına imkan yok

ha pardon ben onu boru olarak algılamadım.. ok. depoyu geçerse akmaz doğrudur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar niye bu kadar geç cevapladın derseniz daha yeni geldik bağ evinden o nedenledir kusuruma bakmayın depo 5 tonluk yatay hemen hemen ev hizasında kurulu vaziyette o nedenle deponun yeri konusunda bir oynama yapamayacağız sanırım ama havayı denemekte yarar var sanki birde fotoğrafını koyacağım zannediyorum biraz daha fikir verebilir. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.