Şimdi Ara

ACİL YARDIM DİZÜSTÜ MİXER BAĞLANTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada düğün ve benzeri işler yapmaktayım.Sahnede kullanmak üzere LG E500 Dizüstü satın aldım.Oldukça yüksek konfigirasyonlu bir dizüstü,herşey mükemmel.Ancak bana en lazım olan hatta tek lazım olan özellikte sıkıntı yaşıyorum.
    Sorunum şu:Dizüstünü ses sistemine bağlayıp mixerden volümü açtığımda aşırı derecede parazit ve alt ses oluyor.(şarja takılıyken)Şarjdan çıkardığımda sorun kalmıyor.Bunun bir arıza olduğunu düşünüyordum ama servis bana çok uzak.Ancak aynı şeyi başka bir arkadaşım Acer marka dizüstündede yaşıyor .Bunu görünce sorunun benim pc den kaynaklanmadığını düşünüyorum.
    Arkadaşlar bu konuda bilgisi,tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum .Gerçekten benim için çok önemli.Çünkü bir süre sonra dizüstünün bataryası iflas edecek ve direk şarj aletinden kullanmak zorunda kalıcam..
    Saygılar sunuyorum.

• benzer konfigürasyon bende de mevcut ve sorunun üzerine denedim. ses bozulması sadece düşük frekanslı seslerde mevcut o da hem gain i hemde master ı fullersen oluyo ikisinden biri ortada kaldığı sürece hiç bozulma yok(bu da gayet normal). bataryayla ve prize takılı denedim hiç bir fark göremedim. tam olarak sistemin tamamını kapsıyan bağlantıyı belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım. ayrıca ses sistemini direk mixerden almıyosun dimi yani arada amfi v.s var? bu ses bozukluğunu kulaklıkla da fark ediyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 9 Eylül 2008; 14:16:34 >
  • bende de 2 adet laptop var bir tanesi hp onda da evedki ses sistemine prize takılı iken bağladığım zaman sesi bastıracak düzeyde bir dipses oluyor diğer laptopum ise toshiba onda hiç bu türden bi problemim olmadı sanırım topraklama farkından kaynaklanan bi durum ama tam olarak nasıl çözülebileceği konusunda hiçbi fikrim yok ama bu bir sorun değil o konuda şüphen olmasın...
  • genelde laptoplardaki ses yongaları berbata yakın derecede vasattır. çünkü sese birçok sinyal karışır. eğer sroun dediğim gibi mixere bağladığın kulaklıkla da devam ediyorsa sorun laptoptadır yani mixere gelen sinyal zaten bozuk olarak geliyor demektir. madem ses amaçlı kullanıcaksın o halde laptopuna bir ses kartı almanı öneririm. mac laptoplar dışında hiçbir ürün önerilmez aslında ses açısından imkan varsa en mantıklı hem grafikerler hemde müzikle uğraşanlar için mac ürünleridir.
  • PROMOE Üstadım ilgine çok teşekkür ederim.Şu anda kulaklıkla dinliyorum ve problem yok.Behringer ub1832 mixer altında inter-m 10.5 power amfi,Pewerden çıkan 4 adet 15 inc hoparlör.Kabinlerini ben yaptım.
    Acaba sorun benim ses düzeninden kaynaklanıyo olabilirmi?
  • Withhonour üstadım sanada çok teşekkür ederim.Bunun bir sorun olmadığını yazmışsın ama bence bu bir sorun .Çünkü seninde birinde var birinde yokmuş.Yani bu laptoplara özel genel bir sıkıntı olsa hepsinde yapması lazım.Ben şu anda şarja takılı kulaklıkla müzik dinliyorum ve hiç bir problem yok.
    Hadi arkadaşlar yokmu benzer sorun yaşayanlar.
    Yada elinde lg e500 up44t model dizüstü olan arkadaşlar.lütfen yardım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon Tavsiyesi (YARDIM)
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.