Şimdi Ara

Acil yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün nikon d3200 alıcaktım 1100 tl ye buldum fakat mağazada çalışan görevli bi adam kardeşim ben bu fotoğraf makinelerini önermiyorum çünkü bunu aynası var ve ayna bir süre sonra değişmes gerekiyo , bence buna hiç gerek yok çünkü yeni aynasız fotoğraf makineleri var dedi.Aklımı çok karıştırdı arkadaşlar , bu yüzden makinayı almadım , biraz daha araştırıyorum , yakın zamanda yabancı ülkeye gidecem , lütfen bu konu hakkında bana bi fikir verin.bide aynasız fotoğraf makinasını öneren arkadaş modelinide yazarsa çok sevinirim.Dediğim gibi benim aklımda olan fotoğraf makinesi nikon d3200 , yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzoow

arkadaşlar ben bugün nikon d3200 alıcaktım 1100 tl ye buldum fakat mağazada çalışan görevli bi adam kardeşim ben bu fotoğraf makinelerini önermiyorum çünkü bunu aynası var ve ayna bir süre sonra değişmes gerekiyo , bence buna hiç gerek yok çünkü yeni aynasız fotoğraf makineleri var dedi.Aklımı çok karıştırdı arkadaşlar , bu yüzden makinayı almadım , biraz daha araştırıyorum , yakın zamanda yabancı ülkeye gidecem , lütfen bu konu hakkında bana bi fikir verin.bide aynasız fotoğraf makinasını öneren arkadaş modelinide yazarsa çok sevinirim.Dediğim gibi benim aklımda olan fotoğraf makinesi nikon d3200 , yorumlarınızı bekliyorum.

Bir deha ile karşılaşmışsınız ! Ben olsam o elemanı asla kaybetmemeye bakardım. Gidin ismini-soy adını falan öğrenin. Var ise sosyal medya hesaplarını alın. Aynalı ve aynasız diye geçen 2 tür var, evet. Fakat aynalıda öyle bir süre sonra ayna değişimi gibi bir olay %1.000.000 yok !.. Bu eleman ne içmiş ise fena çarpmış onu. Umalım en kısa sürede doğru yolu bulur. Fiyat aralığınızı ve ne istediğinizi yani makinadan beklentilerinizi söyler iseniz dengi aynasız neler olabilir konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 22 Nisan 2014; 1:09:10 >

• Ayna degilde perde değişimi gerekebiliyor. Ona gelene kadar sensör zaten miyadını dolduruyor. Takılmayın yani, sallamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayna değil, perde mekanizması değişiyor. Ama çok uzak bir ihtimal üzerinden konuşmuş. DSLR'lar 50.000, 100.000, özenli kullanırsan 200.000, 500.000 kareleri görebilir. Bu da muhtemelen 10+ yıl demek.

Ben alternatif olarak ne önerdi onu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 22 Nisan 2014; 7:16:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed -

Ayna değil, perde mekanizması değişiyor. Ama çok uzak bir ihtimal üzerinden konuşmuş. DSLR'lar 50.000, 100.000, özenli kullanırsan 200.000, 500.000 kareleri görebilir. Bu da muhtemelen 10+ yıl demek.

Ben alternatif olarak ne önerdi onu merak ettim

Arkadaşlar bana önerdiği makine SAMSUNG Nx1000 , o zaman ben sizce nikon d3200 ' ü alıyımmı yani , önerileriniz felan varmı sizin , benim maximum bütçem 1500 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.