Şimdi Ara

Acil yardim--ExtraNet Rezilligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 19 aydir extranet 8 mbs kullaniyorum 2 yillik taahutlu. Taahutumun bitmesine 5 ayim var. Bugune kadar sadece tablette kullandik. Android lcd tv aldik online film izlemek istedik ama surekli kasilma oldu. Extraneti aradim en fazla vdsl 2 verebileceklerini soylediler ama bunun icin 380 tl cayma bedeli odemem lazimmmis. Bende adsl 8 mbs yi 16 mbs yaptirdim. Umarim cozum olur olmazsa oneriniz nedir?
    Not. 5 dairelik apartmanda tum portlar doluymus o yuzden simdilik baska servis saglayicindan da hizmet alamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk telekom dan dahi hizmet alamıyorsanız telekom müdürlüğüne gidip port talebinde bulun ancak süresi belli değil aylar da sürebilir yıllar da extranet neden cayma badeli istiyor onu anlamadım siz firmayı terk etmeden vdsl bağlantıya geçiyorsunuz sözleşme yenilenir 12 veya 24 ay sözleşme tekrar başlar diğer firmalar böyle yapıyor eğer extranet port sorunu çıkarıyorsa geçmek istediğnizi belirtin cayma bedelinden bahsederse ben extraneti terk etmiyorum sadece paketimi yükseltiyorum bunun için cayma bedeli çıkaramazsınız firmanızı terk eder isem cayma bedelini o zaman yansıtabilirsiniz dersiniz.
  • Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Aynen bunu söyledim extranet e ama 24 ay taahüt ettiğim sözleşmeyi terk ediyormuşum o yüzden cayma bedeli çıkıyormuş. Bende kabul etmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.