Şimdi Ara

acil yardım fiat punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az evvel arabayı park ettiğim yerden geri almak için çalıştırmaya calışınca ekrana hiç görüntü gelmedi ve sayac göstergeleri sapıtmaya basladı.sonra cevreden itekledik arabayı .çalıştı ancak araç 15 km hızdan öteye cıkmadı ve motor arıza lambası yandı.bı tamirciyi aradım.bana ya buji ateşlemenin ya da pistonun birinin çalışmadıgını söyledi.buna benzer bir sorun yaşıyan var mı daha önce.ve bahsettiği sorunların fiyatı nasıldır arkadaslar.aracı 1 hafya once almıştım.22 bınde daha 2011 model.lütfen bişeyler söyleyin

• arabanın markası modeli ne, benzinlimi dizelmi? aküdenmi kaynaklanıyor.2011 araba vurdurularak çalıştırılmaz hiç bilginiz yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 17 Temmuz 2014; 14:04:39 >
  • 2011 punto evo.1.4 benzin.malesef ben aracta yeterli bilgim yok.ilk arabam.cevredekı adamlar dedi öyle.sonra forumlardan okudum.vurdurulmaması lazımmış.akuden kaynaklanmayabılır mıs.cunku calıştı arac ama sorun motor ıkaz lambası ve 15 km yi geçmiyo olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskalnikov85

2011 punto evo.1.4 benzin.malesef ben aracta yeterli bilgim yok.ilk arabam.cevredekı adamlar dedi öyle.sonra forumlardan okudum.vurdurulmaması lazımmış.akuden kaynaklanmayabılır mıs.cunku calıştı arac ama sorun motor ıkaz lambası ve 15 km yi geçmiyo olması

hocam sorunu bulabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun akünün bitmesi malesef. Oyle bir buyuttuler ki cevremdekiler

• Aku bitince motor ariza lambasi yanar mi yau ? Nasil.bir mantigi varmis size anlatan oldu mu ?

• akü bitmiş. akü bittiğinde ecu sapıtıyor maalesef
  • 3 senede akümü bitermiş? bizim 6 senelik c4 ün üstünde halen orjinal akü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

3 senede akümü bitermiş? bizim 6 senelik c4 ün üstünde halen orjinal akü var.

Daha 3 aylık c5 in aküsü garantiden değişmişti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3 senede akümü bitermiş? bizim 6 senelik c4 ün üstünde halen orjinal akü var.

Ne alakasi var akü ömrü tamamen kullanima bağlı.

• nedir şimdi citroenle fiatın sidik yarışınamı girdik? bende hem c4 hem grande punto arac var. 3 yılda biten aküyü mercedestede olsa kabul edemem.
  • aracı kullanan arkadaşa bir sor istersen kullanım tarzını....
  • quote:

nedir şimdi citroenle fiatın sidik yarışınamı girdik? bende hem c4 hem grande punto arac var. 3 yılda biten aküyü mercedestede olsa kabul edemem.

Hocam istediğin kadar kabul etme sonuçta o akü bitince seve seve yenisi ile değişecek yani akü öyle önemsenecek bir şey değil. Dediğim gibi aldığımız c5 3ayda aküsü değişti usta değişirken bu arabalar satılmadan önce 3-6 ay depoda bekliyor ister istemez içinden hata verenler oluyor demişti. Bir akünün 1 yıl gitmesi yasa 10 yıl gitmesi büyütülecek bir durum değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yılda bitti benim puntonun .. Normal yani :)
  • benim punto da 3 yıllık. benim ki bitmedi. servis akü ölçümünde durumu iyi çıkıyor. fakat ben her an bitecek yolda kalacam diye tırsım tırsım tırsıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

nedir şimdi citroenle fiatın sidik yarışınamı girdik? bende hem c4 hem grande punto arac var. 3 yılda biten aküyü mercedestede olsa kabul edemem.

Hocam istediğin kadar kabul etme sonuçta o akü bitince seve seve yenisi ile değişecek yani akü öyle önemsenecek bir şey değil. Dediğim gibi aldığımız c5 3ayda aküsü değişti usta değişirken bu arabalar satılmadan önce 3-6 ay depoda bekliyor ister istemez içinden hata verenler oluyor demişti. Bir akünün 1 yıl gitmesi yasa 10 yıl gitmesi büyütülecek bir durum değil.

hayırlısı diyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.