Değerli dostlar merhabalar , 2009 fiesta otomatik şanzıman. sabah aracı çalıştırdım geri vitese aldım muazzam bir şekilde vuruntulu(sarsıntılı geçti). Tekrar P konumuna aldım bişey yoktu. Stop ettim çalıştırdım tekrar R konumuna aldım yine aynı.Bir de frenden ayağımı çekınce aracım tatlı tatlı gidiyordu o da ortadan kalktı. Çıktım yola çok hafif vites geçişlerini hissederdim o da yok. Manuel'e aldım ekranda kaçıncı viteste oldugumu gösterirdi onuda göstermiyor. Arabanın çekişide eskısı gibi değil. Derken birde sarı ünlem ekranda belirdi stop ettim uygun bir yerde yarın çekici ile servis yolu gözüktü.
Benzer bir sıkıntı yaşayan oldu mu fikri olan varmı? bizi neler bekliyor ? teşekkr ederim
Arkadaşlar , sorun şu şekilde giderildi bilgi verme adına. Akü yetersiz geldiğinden beyne arıza yolladı şanzıman kendini korumaya aldı ve uyarı verdi. Aküyü ölçtürdüm değerleri çok düşüktü yeni bir akü aldım taktım arıza göstergeden silindi ve şanzıman eski haline geri döndü. Yılların şanzımancısı duruma biraz hayret etti ama cihaza bağlama sonucunda herhangibir hata vermedi. Bu şeklide akü değişimi ile olayı yırttık gibi gözüküyor şimdilik.
genncayy
kullanıcısına yanıt
gelmiş geçmiş olsun ucuz atlatmışsın şanzuman arızası mahvederdi çok uğraştırırdı seni konuyu paylaştığın iyi olmuş belki arkadaşlar faydalanır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme