Şimdi Ara

Otomatik Vites Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1 haftadır araştırıyorum. Aynı sorunu yaşayan çok fakat bulduğu çözümü yazan yok. Sorununu çözdükten sonra cevap vermemiş kimse.
    Aracımda citroen all4 (tam otomatik 4 vites) şanzıman var. Aracım henüz 40 bin km de. İlk defa otomatik araç aldım. 40 bin km de diye sorun olacağını düşünmedim. Henüz 300 km yol yaptım.
    1. Vitesten 2. Vitese geçerken bir takılma hissediyorum. Sadece 1 den 2 ye geçerken oluyor. Ses yok yada çok az duymuyorum. Viteste sorunsuz geçiyor zorlanmiyor fakat takılır gibi hissettiriyor. Sanzuman yağını değiştirmeyi düşündüm okuduklarımdan ama yağ değiştiripte bu sorunla karşılaşan bir yazı okudum. Şanzıman yağı hic değişmemiş bu arada. 2011 model 40 binde araç. Citroenin sitesinde baktım zaten sanziman yağı için omurluk yazıyor. Bu sorunu yaşayan ve çözen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

• Ben yaşadım aynı sorunu sadece 1 den 2 ye geçerken yapıyordu benimki de al4 şanzuman.. Usta selenoid değişimi ve yağ değişimi yaptı.. 500 TL verdim ve düzeldi şuan sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 13 Mart 2019; 21:59:3 >
  • Bu islemden sonra pc ye bağlayıp herhangi birsey yaptı mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.