iyi akşamlar. Otomatik şanzıman ile alakalı soracaktım. Araç 2015 model accent blue otomatik vites. Henüz 57 bin km'de Aracı evin önüne parkettim. Park derken hiç vuruntu veya bir sorun yoktu. İki gün sonra çalıştırayım derken durduğu yerde vitese geçmedi. Zorlayınca birkaç yüz metre gitti ama sonunda ne olduysa tamamen durdu . Yağ kirlenmesi varmış. Bu km de nasıl olıur bunu da anlamadım . Şanzıman revizyon için ustada. Parça siparişleri verdi. Bu hafta tamir olur muhtemelen. 12 bin liraya anlaştık . İçi tamamen revize edilecek . 6 ay garantili yapıyor usta. Bu işlemler için parçaları nereden ve kaç liraya aldığını gösteren faturayı istesem doğru olur mu yoksa sadece 12 bin lira ödediğimi gösteren fatura yeterli mi? Bir de revizyon yaptıran varsa acaba şanzıman eski verimine kavuşur mu? Aracı önce çekici ile yetkili servise götürdüm. Şanzımanı tamir için genel merkeze göndereceğiz (istanbul) dediler ama içini açmakla uğraşmazlar dediler. Açmadan neden değişim yapılsın bunu da anlamadım . Tork konvertörlü şanzımana tamir tutmaz. Değişim gerekir ama iyi niyet garantisinden faydalandırırız dediler bunun için de 28 bin lira istediler. Tabi kabul etmedim. Araç garantili değil bu arada. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Arı -- 3 Ocak 2021; 21:31:3 > |
Bildirim