Şimdi Ara

Acil yardım gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle ben Mu izmirlee de oynuyorum.Cuma gecesi server resetlenecek.1.4x olacak.O yüzden bu sorunun yanıtını Cuma ya kadar öğrenmem gerek.Bana bir arkadaşım energy si full olan bir elf kendine buff yaptığında bk yı yatırabilir.İce arrow skiliylede dondurur dedi.Doğrumu acaba?Ona göre bk yada elf açacağım.Hatta biraz abarttı galiba 100res elf energysi full olunca buff yaptıgında 300reslik bk yı yatırır dedi.Bunun doğru olacağını sanmam da elf bk yı yenebilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ResPect.

Arkadaslar öncelikle ben Mu izmirlee de oynuyorum.Cuma gecesi server resetlenecek.1.4x olacak.O yüzden bu sorunun yanıtını Cuma ya kadar öğrenmem gerek.Bana bir arkadaşım energy si full olan bir elf kendine buff yaptığında bk yı yatırabilir.İce arrow skiliylede dondurur dedi.Doğrumu acaba?Ona göre bk yada elf açacağım.Hatta biraz abarttı galiba 100res elf energysi full olunca buff yaptıgında 300reslik bk yı yatırır dedi.Bunun doğru olacağını sanmam da elf bk yı yenebilir mi?

Bu versiyonda ELF hakikaten çok iyi, ama 100 resli ELF'in 300 res BK'yi yatırması biraz abez kaçar.

Versiyonun güç sıralaması ; BK > ELF > DL > SM > MG şeklinde..

ELF'i öneririm

• Çok teşekkür ederim demek ki 1.4x de Bk açacağım.Birde comboyu çok iyi kullanabiliyorum bk da.Yalnız bazı elfler uzağa gidip oradan ice arrow atıyor ben yanına gidene kadar sonrada donuyorum hareket edemiyorum öyle ölüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ResPect.

Çok teşekkür ederim demek ki 1.4x de Bk açacağım.Birde comboyu çok iyi kullanabiliyorum bk da.Yalnız bazı elfler uzağa gidip oradan ice arrow atıyor ben yanına gidene kadar sonrada donuyorum hareket edemiyorum öyle ölüyorum

Ring of İce kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 9 Temmuz 2008; 13:11:02 >
  • herzaman söylenildiği gibi işi bilen hangi char olursa olsun iyi kullanır ,her charın kendine özgü üstün özellikleri vardır,ama kendinden 3 kat fazla resli charı yatırmak oldukça zor
  • Charların Güclülügü şuanda 1.04X versionda adminlerin elinde arkdasım Egerki Admin SM nin Soul Barrier Büyüsünü biraz arttırsın 30tane Full BK olsa 1 tane SM yi yıkamazlar sen en iyisimi Admine sor bunları bi degişiklik yapomısmı yapmamısmı diye buralardan soracak olursan kendi serverimde orjinal ayarlarla oynanılmamıstır StrewAnger benim playerimdır yazdıkları bizim server için Gecerlidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Charların Güclülügü şuanda 1.04X versionda adminlerin elinde arkdasım Egerki Admin SM nin Soul Barrier Büyüsünü biraz arttırsın 30tane Full BK olsa 1 tane SM yi yıkamazlar sen en iyisimi Admine sor bunları bi degişiklik yapomısmı yapmamısmı diye buralardan soracak olursan kendi serverimde orjinal ayarlarla oynanılmamıstır StrewAnger benim playerimdır yazdıkları bizim server için Gecerlidir..

SM ' ler mana shield basmaz ise kendilerine Benim bk mı kesemezler..!
    Benim bk mı derken statsları 2 tarafında aynı oldugu zamanda

Kim olursa Olsun yatmam (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Mu-Adana da kasıon sm var ben 45 restim ve 50 rsetlik bk yı yerden kaldırmadım sm kullanırsan bence en kral chardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

Bende Mu-Adana da kasıon sm var ben 45 restim ve 50 rsetlik bk yı yerden kaldırmadım sm kullanırsan bence en kral chardır

Oyundaki nick ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

quote:

Bende Mu-Adana da kasıon sm var ben 45 restim ve 50 rsetlik bk yı yerden kaldırmadım sm kullanırsan bence en kral chardır

Oyundaki nick ne ?

Hippp
  • quote:

quote:

quote:

Oyundaki nick ne ?

Hippp

Gökonun kanks?

• quote:

Puaha ben buna gülerim işte...!

Kardeşim sen sm sn karşı taraftaki bk ise eger bk yeniliyorsa O oyunu bıraksın ben utancımdan oynıyamam sm e yenilirsem

[mana shield işliyorsa haklısın işlemiyosa dedigim dogrudur :) ]
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyundaki nick ne ?

Hippp

Gökonun kanks?

Evt sen tanıonmu Goktug u

• quote:

Orjinalden alıntı: AuraLegion

quote:

Puaha ben buna gülerim işte...!

Kardeşim sen sm sn karşı taraftaki bk ise eger bk yeniliyorsa O oyunu bıraksın ben utancımdan oynıyamam sm e yenilirsem

[mana shield işliyorsa haklısın işlemiyosa dedigim dogrudur :) ]

Kardes işte orjinal ayarlarda ne kdr işliosa ben gidipte sm ile senin bk nın yanına gelip savasmam

• Benim Guild'de , ortam muhabbet vs
  • Oynadığın Serverin Statları 65K ise BK Ac. Elf Bkyi Kesemez. Full Charlar Testi Yaptık. 32k İse Yorum Yapmayacağım. Secim Senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.