Şimdi Ara

Acil yardım .gero virüsü girdi çözemiyorum önemli bir dosyam Kaldı içinde!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil yardım lazım. Bu sabah bir yükleyici indirdim ama güven vermedi tikleri kaldırdım yükleme yaparken sonra işlemi yapmayınca bir tanesi hariç hepsini kaldırdım. O yükleyiciyi yüklemez olaydım ne kadar saçma program varsa indirdi ve kayıt defteri vs. de girdi sanırsam. En son mavi ekran verince çok sinirlendim ve tekrar başlarken bilgisayara reset attım biraz sonra açtım ingilizce bir şekilde yani windows loader gibi yükleme yapıp açıyordu aniden kapanınca başlatmak için enterladığımız bölüm yine ingilizceydi ama bilgisayar dili türkçe bazı indirdiği programları koydum bakmanız için tarayıcımda bunları yazarken bile sürekli bazı linkler açılıp duruyor. Çoğunu sildim yalnız şu ikinci fotoğrafta ki cloud.net silinmiyor böyle kalıyor uninstalledta ve bir diğer ilginç nokta epicneti görünce daha bir kafamı karıştırdı pubg lite simgesi gitti. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çözeyim şu sorunu ctrl alt delete yaptığımda şifre değiştir geliyor asla görev yöneticisi açılmıyor bloklu gibi.
    Malwarebytesa giremiyorum izniniz olmayabilir gibi hatalar veriyor
    Belli aralıklarla sürekli bir site açılıp duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RulingReis -- 3 Eylül 2019; 20:12:13 >

• Bugünün tarihi olan eski programlarımı bile sildim arkadaşlar onlara da sıçramış olabilir herhalde 3 eylülü gördüğüm her şeyi siliyorum desem yalan olmaz.
  • Windows klasöründe windows update metin belgesi bile bu gün değişmiş onu silmedim ama setuppact bootstat v.s. bu gün o saatlerde değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RulingReis -- 3 Eylül 2019; 17:55:33 >
  • Arkadaşlar şuanda d diskine baktığımda oyun uygulama ne varsa eylül 3 değişme tarihi formatsız çözmem lazım ve fark ettiğimde bu dosyalara girdiğime hep bir readme dosyası ve örn. pes.gero gibi gero uzantılı dosyalar bırakmış 3 eylül olmasının sebebi o.

Son olarak anladığım d diskindeki tüm dosyaları .gero yaparak kullanılamaz hale getirmiş günümün içine etti gerçekten...
    Tek tek değiştirmeye çalışıyorum önemli olanları üşenmeyip okuyup yardımcı olacak dostlara sonsuz teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RulingReis -- 3 Eylül 2019; 18:14:4 >
  • Arkadaşlar Allah aşkına yardım edin tüm dosyaları bozdu benim bir anlık ihmalimden dolayı oldu kafayı yiyecegimdosyalar kurtulmaz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem geri yükleme yapın, belki faydası olabilir.
  • Aynı virüsü ben de yedim dün ve sistem geri yükleme yaptım biraz bilgisayar kendine gelmiş olsada sorun hala devam ediyor ve en kötüsü harici harddiskime de sıçramış. Çok önemli belgelerim anılarım var neye baksam sonunda .gero uzantısı eklenmiş bunu kayıpsız nasıl çözebilirim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdaki malware uygulaması ile şifrelenmiş dosyaları kurtarabilirsiniz diye anlatmışlar.
    Bu uygulama gerçekten döylediğini yapıyor mu bilmiyorum. Kullanmak size kalmış.
    How To Fix Guide
    Gero ransomware. How to decrypt .gero files? - How To Fix Guide
    https://howtofix.guide/remove-gero-virus-2/?cn-reloaded=1

• Geri yükleme noktası bulamadigimdan zaten böyle bir ışlem yapamadım ancak ben bir hata yaptım hata olduğunu da veri kurtarma şirketinden birisi soyledi
    .gero uzantılı her şeyden geroyu silme kodu yazdım ve uyguladım çoğu yerde bu hataymış şifreleme olduğundan uzantı degisince veri siliniyormus yani kurtarılacak veri kalmıyormuş.
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum cdemir nickli arkadaşın dediğini deneyelim.
    Çözümü zor olan bir virusmus arkadaşlar ben sistemin imajını alip
    Sonrasında çok basit bir çözümü bulundugu zaman bir şekilde elimin altında bulunan o imaja uygulamayı düşünüyorum çok uğraştım bundan sonra bir çözüm bulamazsam format şart görünüyor.
    Çözüm bilenler veya duyanlar varsa lütfen yazsınlar :)

• Hangi indirme programını ve nereden yüklediğinizi yazsaydınız keşke.Başka kişilerde mağdur olmasın.
  • Hocam aceleden aklıma gelmedi haklisin.
    Şu torrentindir sitesinden hearts of iron adlı oyunu indirmeyi denedim o siteden normalde farklı siteden indirecektim ama bir arkadaşım oradan indirmişti dedim bakayim hemen indirmeye calistim onda bir sorun olmadı olan bana oldu. Launcher tikleri kaldırınca yüklemedi tekrar baslattim bir tik işaretledim yüklesin diye virüs öyle bulaştı kapattım hemen zaten çok güven vermemişti anladim bir şeyler ters gidiyor kayit defterine filan mudehale etti v.s. ama hemen ardindan mavi ekran vermesi filan bir oldu.

www.torrentoyunindir.com
    Hearts of Iron IV -Torrent Oyun indir
    https://www.torrentoyunindir.com/hearts-of-iron-iv.html

Link buydu ama bu siteden bu oyun değil hicbir şey indirme taraftarı değilim ...

• aynı virüğsle bende uğraşıyorum. format atmanız birşey değiştirmiyor. her dosyaya her diske giriyor. ne var ne yok .gero yapıyor. allahın belası birşey. yüklediği programları her yerden silmeme rağmen tekrar kendi kendine kuruyor. kafayı yedirtti bana.
  • yalnız değilsin

• peki ya harddski biçimlendirirsek ve yeni foto vs atsak gero onlarada bulaşırmı

• olm yardım edin ya lğtfennnnnnnnnnnnn
    490 dolar ne oha ya yeni pc toplarım orta bütçede

• ben de torrent ile outlast indiriektim bana da virüs attı

• harddiski biiçimlendirsem bütün dosylar silinse ve sonra yenii dosyalar eklesem gero olurmu veya başka biri cevaplasın bilen biri
    @Vega

• Lütfen çözümü bulan varsa paylaşsın ben çok araştırdım ancak çözemiyorum
  • ben de bulamadom bir sürü virüs programı falan işte para ile devam et diyoo help

• Arkadaşlar format dışında pek çözüm aklıma gelmiyor format nasıl çözmez ki bilen birisi yok mu forumda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.