Şimdi Ara

Acil yardım .gero virüsü girdi çözemiyorum önemli bir dosyam Kaldı içinde!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cdemir

Burdaki malware uygulaması ile şifrelenmiş dosyaları kurtarabilirsiniz diye anlatmışlar.
    Bu uygulama gerçekten döylediğini yapıyor mu bilmiyorum. Kullanmak size kalmış.
    https://howtofix.guide/remove-gero-virus-2/?cn-reloaded=1
    Arkadaşımızın önerdiği yöntemi deneyen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu halen çözüme kavusturulamamis durumda yardımcı olabilecek yok mu ?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: morarrık

harddiski biiçimlendirsem bütün dosylar silinse ve sonra yenii dosyalar eklesem gero olurmu veya başka biri cevaplasın bilen biri
    @Vega
    Hayır harddiski biçimlendirip, yeni veri atarsan sorun yok. Örneğin önemli olan sonradan hallederim dediğin ve gero uzantılı olarak flash belleğe falan aldığın, veya D de bulunup gero uzantısı ile bozulan dosyaların halen duruyor yani düzelmiyor.Bilgisayarı formatladığın için virüs programı artık çalışmıyor ve yeni dosyalarına bulaşmıyor, ama dediğim gibi şifrelemiş olan mevcut gero uzantılı dosyaların kurtulmuyor, öylece ben onlara, onlar da ümitsizce bana bakıyor

• RulingReis R kullanıcısına yanıt
    https://cfoc.org/gero-file-virus-remove-restore-data/
    Virüsü çözüyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexon88 -- 11 Ekim 2019; 20:41:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexon88 N kullanıcısına yanıt
    Deneyen arkadaşlar sonucunu yazabilirse faydalı olur diye düşünüyorum ben formatı atıp geçtim virüs hakkında biraz soruşturunca şifrelendiği için kırılması zor olduğunu yani bazı veri kurtarma şirketleri haricinde neredeyse çözümü bulunmadığını söylüyorlar bazı şirketlerle konuşmuştum sağolsunlar ilgilenmişlerdi bilgi verdiler az çok durum böyleymiş yani...
    Çok sakat bir virüs, program v.s. ile çözülebilecek gibi gözükmüyor ayrıca bana söyledikleri bir hatada uzantısını değiştirmek bunu yaparsanız ortada bir dosya kalmıyormuş virüs yok ediyormuş. Yine de umarım çoğu kişiyi yanıltabilir bu attığınız program belli de olmaz deneyenler yazarsa sevinirim merak ettim açıkçası.
    Tabii dosyaları kurtaramadıktan sonra virüsü yok etmenin de pek bir anlamı yok :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.