Şimdi Ara

Acil Yardım Haxball :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi son 3-4 gündür bir hız sorunu vardı herkeste. Bu hız sorunu bende bu an itibariyle genel olarak düzeldi, hala eskisi gibi değil çok kasıyor ama yine de düzeldi, ben günümün çoğunu haxball oynayarak geçiren biriyim, hızda biraz düzelme var ama haxball sürekli kasıyor... Haxball'da kasmayı azaltacak bir program var mı acaba :(

• acil yardımmm
  • farklı tarayıcılardan deneyebilirsin. oyun sırasında odadaki herhangi biriside lag olabilir. kendinde arama hemen suçu :)
  • Ben de başta böyle düşündüm ama kendi kurduğum odada bile lag vardı :S Explorer'den bi cacık olmaz, Chrome kalıyor geriye deneyecek aslında en iyisi o ama yükleyici 3 hatası verecek muhtemelen :S Deneyeceğim yine de onu indirmeyi.
  • http://speedtest.net/

Burdan 2. testinin sonucunu koy.
  • O hız da düzelmedi aha ..... Ttnet senin ....
  • hızla alakası yok bunun su an akk ye takıldım ve hız 1. Ama pingim 10 olduğundan çok iyi oynanıyo, gecikme yasamadığın için braz hızlı işliyo sayfalar surf iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hızım 0.7 çıktı şu an kotayı aştığımdan dolayı ama aşırı lag var yani genel olarak nette aşırı kasma var kotayı ilk aştığımda böyle değildi ama dünden beri aşırı kasmaya başladı pc açıldıktan 5 dakika sonra kasma başlıyor... Neden olabilir?
  • verdiğim linkten bi test yap, pingine bakalım. 2 kere test et. Sonra copy, yapıştır.
  • Yav yaptım 0.7 çıktı resimle uğraşamam kendi sorunumda yalan söyleyecek değilim.
  • hızı demiyom la ping kaç ping? Test sırasında ilk şey üstte
  • La ping yüksek sen çözüm üretsen artık üreteceksen boşuna zaman kaybetmesek?
  • Options aç.

FPS 30'a düşür. Hardware Acceleration kapat.
  • Düzelmedi hala çok kasıyor kendi svmde bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.