Şimdi Ara

Acil Yardım.... HTC Touch HD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir HTC touch HD kullanıyorum fakat son 3-4 gündür kendi kendine ekran dokunmatiğinin sensoru bozuldu. dokundugum yerin 2-3 cm yukarıını algılıyor. Yeniden kalibrasyon yapıyorum fakat bir kaç saat sonra yine bozuluyor.

Böyle bir şey başına gelen varmı yada bu konuda ne tavsiye edersiniz??? Paylaş:

• ayni sorun bende de var,acaba siz de sorunu hala cozemediniz mi, gun icinde surekli kalibrasyon yapip duruyorum, artik baymaya basladi, bazi internet sitelerinde resco keyboard veya pocket player yuklu oldugundan yapiyor yaziyorlardi ama ben fabrika ayalrarina getirdim hata yine devam etti. Sasirdim kaldim. Bendeki model HTC touch cruise 09
  • Merhaba arkadaşlar, ben de HTC Touch HD sahibiyim. Bahsettiğiniz durumu 2 gündür ben de yaşıyorum. Ekranın kalibrasyonu bozuldu. Bir yere basmak istiyorsam 2 satır aşağıdan basıyordum. Ama artık dokunmatik tamamen iptal oldu. Soft resetler hiçbir işe yaramıyor. Birazdan hard reset atmayı deneyeceğim. (Ki daha önce hiç denemedim, umarım becerebilirim.) Garanti süresi de geçti, servise versem ne kadara yaparlar acaba. :(
  • Bugün aleti KVK'ye bıraktım. Arıza tespiti için 10 TL aldılar. Biraz önce de KVK'den mesaj geldi. Onarım için 430 TL istiyorlar. Toplam olarak telefonun yapılması 440 TL'ye patlıyor ki bu şartlar altında yaptırmamaya karar verdim. Başına böyle bir durum gelen başkaları için paylaşayım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.