İngilizce öğretmeni writingleri elimize verdi ve yarına doldurun getirin dedi. Bu writing'e göre sınav puanı vericek( Çok iyi bir hoca valla). İşte beyler aklımada hiç bir şey gelmiyor. Bir yardım edin. Konular şunlar:
1) 16-years-olds are old enough to leave home 2) Children under thirteen should not get money from their parents 3) Tattoos and piercing are a form of art 4) Mobile phones should not be allowed at school
İşte bunlardan biriyle ilgili 100-150 kelime yazıcam. Lüten yardım edin.Nasıl bir şey yazabilirim. Hatta İngilizcesi iyi olan biri direk yazabilir.
Not: 11. sınıf öğrencisiyim. Ona göre yardım edin.
100 150 kelime mi derdin
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy_05
100 150 kelime mi derdin
Evet bana da biraz fazla geldi ama düşünsene sınav kağıdını eline vermiş yarına doldur getir diyor. Gayet makul gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: brkakks
quote:
100 150 kelime mi derdin
Evet bana da biraz fazla geldi ama düşünsene sınav kağıdını eline vermiş yarına doldur getir diyor. Gayet makul gibi.
Az mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Non-Fiction
quote:
quote:
100 150 kelime mi derdin
Az mı?
Az vermiş adama dostum bence.10.sınıf a.l öğrencisiyim.Hoca sınavda herhangi bir konuyla alakalı 70 kelimelik writing felan yapıyor .Bazen de hoca belirliyor ne konusu olacağını. + sınav süresi 40 dakika ve listening ve reading'de var
4. konudan bol fikir bulursun.yazardımda valla çok 250lik yazdım bugüne kadar bıktım
quote:
Orijinalden alıntı: LastFreedom
quote:
Orijinalden alıntı: Non-Fiction
quote:
quote:
100 150 kelime mi derdin
Az mı?
Az vermiş adama dostum bence.10.sınıf a.l öğrencisiyim.Hoca sınavda herhangi bir konuyla alakalı 70 kelimelik writing felan yapıyor .Bazen de hoca belirliyor ne konusu olacağını. + sınav süresi 40 dakika ve listening ve reading'de var
F.L'deyim bizde de aynı listening reading grammar + 100 kelime writing
Az mı?
F.L'deyim bizde de aynı listening reading grammar + 100 kelime writing
Bende iyi bir A.L'de okuyorum, zaten normal sınavı olduk. Bu da writing kısmı. Hocamız iyi niyetli alın, evde düşünün getirin yarın okulda doldurursunuz dedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme