Şimdi Ara

Acil Yardım IP4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ilginç bir şey oldu. Sabah ofise geldikten sonra telefonu masaya koydum ve 1-2 saat ihtiyacım olmadı. Biraz önce elime aldığımda telefon kapanmış ve şuan hiçbir şekilde açılmıyor. Ekran karanlık ve Home tuşuna bastığımda ekranda herhangi bir hareket olmuyor. Power tuşunada basılı tuttum ama yien bir değişiklik yok hiçbir şey olmuyor kapkara bir ekranla karşı karşıyayım. Ne yapabilirim? telefona ne olmuş olabilir durduğu yerde?

Çok acil yardım istiyorum?

• Şimdi Power ve Home tuşuna uzun süre birlikte basınca açıldı telefon.
    Fakat durduk yere neden böyle birşey oldu? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Dün akşam kızım oyun oynuyordu, ondan sonra telefonu kontrol etmedim. Şimdi açıldıktan sonra baktığımda yaklaşık olarak 10-12 adet uygulama (tamamı oyun) arka planda çalışmaya devam ediyordu. Bu sebep olmuş olabilirmi? Bu arada şarj problemi değil pil seviyesi şuan %98. JB yapılmamış telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydo28 -- 15 Aralık 2010; 12:04:30 >
  • Geçen arkadaşımada aynısı oldu, hatta telefon ettiğimizde telefonu çalıyor görünüyordu ama ekranda hiçbir tepkime olmuyordu, ses falanda çıkmıyordu. Sonra power + home tuşu ile telefonu açtım, baktım arka planda 20'den fazla program çalışıyordu.. Bundan dolayı olmuş olabilir.
  • Aynı olay cogu kisinin basına geldi Banada oldu ama birdaha olmadı sorun yaratan bir problem değilmiş bu yüzden servise verenlerde sorun yok diye geri almışlar.kısacası bir daha basına gelirse home ve power tuşuna basıli tut uzun bir süre aciliyor seninde yaptığın gibi.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım bir daha olmaz
    Panik oldum bir an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.