Şimdi Ara

Acil Yardım!! İpod 4 Video Yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceleri böyle bir sorun yaşamıyordum. mp4 filmleri sürekle bırak yaparak yüklüyordum. Şimdi ise .....mp4 bu İpod'da çalınamayacağı/oynatılamayacağı için İPOD'a kopyalanamadı" hatasını veriyor... Acil çözüm yolu arıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

• HELP!!!
  • ipodu restore edin hocam
  • aynı sorunu yaşadım kaç tane convert proğramı denediysem hep aynı mesajı aldım sonuçda bilgisayara Quicktime proğramı yükleyince convert ettiğim filmleri (hangi convert proğramıyla çevirmiş olursam olayım) ipoda atmayı başardım sende bunu deneyip sonucunu bildiriisin.
  • arkadaslar bugun benimde basima geldi 5.nesil nanoma youtube'den indirdigim videolari convert edip atamiyorum
    acaba telif hakki filanmi diye dusundum baska bir album atayim dedim ondada oynatilamayacagi/ calinamayacagi icin yuklenemiyor diyor.
    diger muziklerimide ben hep total video ile convert etmistim ama simdi olmuyor. direk albumu convert etmeden denedim gene olmadi

suan baska muzikte atamiyorum cikarip taktim tanimadi ipodu tunesi tekrar kurun diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 4 Aralık 2012; 12:14:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.