Bildirim
Acil Yardım!! İpod 4 Video Yükleyemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HELP!!! -
ipodu restore edin hocam -
aynı sorunu yaşadım kaç tane convert proğramı denediysem hep aynı mesajı aldım sonuçda bilgisayara Quicktime proğramı yükleyince convert ettiğim filmleri (hangi convert proğramıyla çevirmiş olursam olayım) ipoda atmayı başardım sende bunu deneyip sonucunu bildiriisin. -
arkadaslar bugun benimde basima geldi 5.nesil nanoma youtube'den indirdigim videolari convert edip atamiyorum
acaba telif hakki filanmi diye dusundum baska bir album atayim dedim ondada oynatilamayacagi/ calinamayacagi icin yuklenemiyor diyor.
diger muziklerimide ben hep total video ile convert etmistim ama simdi olmuyor. direk albumu convert etmeden denedim gene olmadi
suan baska muzikte atamiyorum cikarip taktim tanimadi ipodu tunesi tekrar kurun diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 4 Aralık 2012; 12:14:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X