Şimdi Ara

Acil yardım ! [İpod Touch 5 tavsiye]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 20 gun sonra ipod touch 5 ya da beats studio siparisi verecegim ,suan elimde ipod touch 4g 8gb var direk beatsmi alsam yoksa bu cihazi satip touch 5 32 gb mi alsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OlympoSSSSS1

Arkadaslar yaklasik 20 gun sonra ipod touch 5 ya da beats studio siparisi verecegim ,suan elimde ipod touch 4g 8gb var direk beatsmi alsam yoksa bu cihazi satip touch 5 32 gb mi alsam ?

Şuan bahsettiğin ekipmana ben sahibim. Tek farkı beats studio değil, Solo ve Mixr var kullandığım.

iPod Touch 5' te durum nasıldır bilemiyorum ama iPhone 5'te beats'i denedim, durum vasat, iPod Touch 4'ün yanına yaklaşamıyor ses yüksekliği ve kalitesi de tabii ki. O yüzden iPod Touch 5' i önce denemek gerek ama iPod' larda ses ve müzik ağırlıklı olduğu için iphone 5'teki gibi bir durum oluşacağını sanmıyorum.

Şuan eğer iPod'unda çok oyun düşkünüysen, oyunlara/uygulamalara önem veriyorsan ve hız da senin için önemliyse bir an evvel elindeki cihazı yok et. Benim iPod iOS 6 ile birlikte berbat derecede yavaşladı. Ama 5'i görüp test ettiğimde 5 hayli hayli daha hızlı.. Ama sırf müzik ağırlıklı takılırım ve ses kalitesi/müzik kalitesi benim için daha iyi diyorsan hemen bir Beats al. Ve tavsiyem studio alma. Studio eskidi artık, Mixr' daki ses kalitesine şuan hayranım. bi Solo ile dinliyorum bir de Mixr ile, sonuç çok farklı Mixr' da gerçekten dünyadan kopyusun :) Gerek bassları gerekse ses yüksekliği ( bunu söylerken iPod Touch 4' ten bahsediyorum)

O yüzden kararını kendin ver, oyun takılıyorsan iPodunu yenile, müzik ve ses kalitesine önem veriyorsan kulaklık al.

• Tesekkurler cevap icin oncelikle sunu soyleyecegim,studioyu aslinda hem ses hem de şekil bakimindan istiyordum.touch 5 e gelirsek hem 32 gb olusu hem de oyun-muzik duskunu olusum tetikliyor bu aleti almami,muzigide cok seviyorum her gun en az 1 saat dinliyorum poddan ama wifi olmayan yerlerde felan takilmak icin de touch 5 i istiyorum.ne yapacagim bilemedim

• Kardeş şu an ipod 5g sahibiyim ve açıkçası müzik için sony a865 kullanıyorum. Bu 5g nin sesi kötü olduğundan değil. Çünkü daha adamakıllı sesini test edemedim. Ama tahminimce zaten A865 ten kötüdür. Fakat içinden çıkan earpods hakikaten güzel kulaklık. 200 lira verdiğim kulaklığımın yerine earpods kullanıyorum şuan. Yalıtımın olmaması çok sıkıntı ama kendi kulaklığıma göre daha middle ve high frekansları daha net veriyor. Kısacası tekno gibi yoğun bas isteyen müzik türleri dinlemiyorsanız boşuna beats almayın. Earpodsun performansı beats ten iyi olacaktır bas aratmayan müziklerde. Zaten illa kulaklık alacaksanız yine beats almayın. Yazıktır 800 lira verip 400 lira performansı alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Kardeş şu an ipod 5g sahibiyim ve açıkçası müzik için sony a865 kullanıyorum. Bu 5g nin sesi kötü olduğundan değil. Çünkü daha adamakıllı sesini test edemedim. Ama tahminimce zaten A865 ten kötüdür. Fakat içinden çıkan earpods hakikaten güzel kulaklık. 200 lira verdiğim kulaklığımın yerine earpods kullanıyorum şuan. Yalıtımın olmaması çok sıkıntı ama kendi kulaklığıma göre daha middle ve high frekansları daha net veriyor. Kısacası tekno gibi yoğun bas isteyen müzik türleri dinlemiyorsanız boşuna beats almayın. Earpodsun performansı beats ten iyi olacaktır bas aratmayan müziklerde. Zaten illa kulaklık alacaksanız yine beats almayın. Yazıktır 800 lira verip 400 lira performansı alıyorsunuz.

Çok mantıklı konuştunuz aslinda fakat şu earpods hakkinda duyumlar aldim sunger takinca daha iyi oluyormus performansi felan,ayrica yeri gelmisken sorayim,ipod 5 icin ekran koruyucu ve silikon kilif satiliyor mu suan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OlympoSSSSS1

quote:

Kardeş şu an ipod 5g sahibiyim ve açıkçası müzik için sony a865 kullanıyorum. Bu 5g nin sesi kötü olduğundan değil. Çünkü daha adamakıllı sesini test edemedim. Ama tahminimce zaten A865 ten kötüdür. Fakat içinden çıkan earpods hakikaten güzel kulaklık. 200 lira verdiğim kulaklığımın yerine earpods kullanıyorum şuan. Yalıtımın olmaması çok sıkıntı ama kendi kulaklığıma göre daha middle ve high frekansları daha net veriyor. Kısacası tekno gibi yoğun bas isteyen müzik türleri dinlemiyorsanız boşuna beats almayın. Earpodsun performansı beats ten iyi olacaktır bas aratmayan müziklerde. Zaten illa kulaklık alacaksanız yine beats almayın. Yazıktır 800 lira verip 400 lira performansı alıyorsunuz.

Çok mantıklı konuştunuz aslinda fakat şu earpods hakkinda duyumlar aldim sunger takinca daha iyi oluyormus performansi felan,ayrica yeri gelmisken sorayim,ipod 5 icin ekran koruyucu ve silikon kilif satiliyor mu suan ?

piyasa ürünlerinin daima koruyucusu, jelatini, pili, hedesi hödösü vardır. aklınız kalmasın oralarda.

• İlk aldigimda bulamamistim ama bu aralar istanbul besiktasa kiliflar gelmeye basladi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-TAB 5 AÇILMIYOR ! ACİL YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk aldigimda bulamamistim ama bu aralar istanbul besiktasa kiliflar gelmeye basladi.

Peki tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.