Şimdi Ara

acil yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. bugün bilgisayarcıya PREMIER PHT-37500 EV SİNEMA HOPARLÖRÜ siparişi verdim. yalnız az önce bir arkadaşta philips Multimedya Hoparlörü 2.1
    SPA9300/00 gördüm. ses kalitesi o kadar güzel geldi ki yarın ki siparişi iptal edip philips almayı bile düşündüm. şu an çok kararsızım. PREMIER PHT-37500 EV SİNEMA HOPARLÖRÜ ses kalitesini bilmiyorum. sadece internet ten gördüm. bu konuda bana ilgili arkadaşlar lütfen acil bilgilendirirse sevinirim. evde bilgisayarda film, müzik ve oyun için kullanıcam. philips 2+1 sinama havasını verir mi sizce? başka tavsiyelerinizi de alabilirim. şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkür ederim.

• dostum yapma Allah aşkına ne premieri iptal et bişeyler yap sakın alma şu formu biraz dolaşsan doğru yolu bulursun bütçen ne kadar logitech ve creativeden şaşma
  • illaki 5.1 istemiyorsan bence premierden daha ii bir seçim ancak 5.1 istersen o fiyat aralığında forumdaki bir çok arkadaş tavsiye ediyor x-530 olabilir.x-530 sahipleri bu konuda sana yardımcı olacaklardır.ama butçeyi zorlarsan biraz megaworks yada g500 ü önerebilirim sana
  • 200 ytl ye kadar çıkabilirim.
  • bu konuda hiç deneyimim yok. o yüzden böyle birşey yaptım. 2+1 le film izlerken keyif alabilirmiyim. yani bir bakıma sinema ortamı oluşurmu. (25 m2 yerde).
  • dostum dinlemedim ama forumda o fiyat aralığında logitec x530 ve creative T6060 kullananlar çok memnun istersen biraz burda araştır daha iyi fikir sahibi olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 13 Ocak 2007; 23:13:31 >
  • ayrıca 150-200 ytl civarında daha iyi hangi ürünü alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.1 alacaksan philips ii bir seçim(o fiyat aralığında).Ama 5.1 istersen 200ytlye kadar x530 veya

microlab MC 6623 5.1 var bunlara bakabilirsin; ama karar vermeden önce dinleyebileceğin bir

yer varsa gidip dinlemeni tavsiye ederim(her ne kadar gerçek performanslarını göremessende

bi fikir sahibi olmuş olursun)
  • en büyük sorunda dinleme şansımın olamaması. küçük bir şehirde oturduğum için bilgisayarcının elinde kaliteli fazla ürün yok. sipariş üzerine getiriyor. hepinize teşekkür ederim.
  • bide microlabın A6662 5.1 UZK 5.1 modeli var. buda 200ytl civarı.
  • premier ses verir creative logitech gbi markalar kaliteli ses verir ben x530 kullanıyorum tavsiye ederim ayrıca 2.1 den sinema havası alamazsn ama dediim sistemden (azda olsa) sinemadaymış gibi hissedersin özellikle oyunlarda güzel olur ben x530+audigy value 7.1 ses kartı öneririm ikisi 230ytl ye patlar çok da memnun kalırsın bu arada premier i hemen iptal et...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.