Şimdi Ara

Acil Yardım!! jealbreak yaptım ama kilitlendi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 3G 16 gb Turkcell kampanyalı telefonumu itunes la 2.2.1 e upgrade etmiştim
    qpawn kullanarak jailbreak yaptım. tüm kademeler sorunsuz geçti. ama daha sonra telefon ananas resminde takılı kaldı. ara ara açılacakmış gibi titriyor , ara ara yeni açılıyor gibi ekran kararıp tekrar ananas resmi çıkıyor ve saatlerdir öyle. DFU moda almaya çalıştım. ama bişey olmuyor. kabloyu çıkardım, taktım değişen bişey yok.
    İtunes dan restore yapmayı denemek istedim bu sefer de itunes iphona bağlanamıyor şöyle bir error veriyor:

iTunes could not connect to the iPhone "Betty's" because it is locked with a passcode. You must enter your passcode on the iPhone before it can be used with iTunes.

ancak passcode girebileceğim herhangi bir yerde yok..

bu konuda yardım ederseniz sevinirim. telefonumu nasıl düzelteceğim!!

• DFU moda almaya çalıştım ne demek alamıyor musun acaba doğru şekilde...

İlk önce iPhone' u bilgisayara bağlayın ve üstteki güç tuşuna basılı tutarak kapatın.Şimdi sırayla yapmanız gerekenler;
    -5 saniye kadar güç tuşuna basılı tutarak iPhone 'u açın.Elma resmi çıkacak.Güç tuşunu bırakmayın.
    -Şimdi güç tuşu ile birlikte,aynı anda home tuşuna da 10 saniye kadar basın.
    -Elma resmi gidecek ve iPhone tamamen kapanacak(Güç kesilecek).Artık elinizi güç butonundan çekebilirsiniz.Yalnız home tuşuna basmaya devam edin.
    -Yaklaşık 15-30 saniye daha home tuşuna basılı tutun.Bu arada bilgisayar da aygıt bulundu şeklinde bir uyarı ve aygıt tanıma sesi gelecek.Artık Home tuşunu bırakabilirsiniz.

Şu an cihazınız DFU modunda.

Eğer DFU modundan çıkmak isterseniz,iPhone'u usb den çıkarın ve yaklaşık 10 saniye kadar "Home" ile "Power" tuşlarına basılı tutun.Hiç bir program kullanmadan dfu modundan çıkabilirsiniz.

Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 3 Mart 2009; 13:45:42 >

• ilk denediğimde aldım . yani bu forumdan okuduğum gibi yaptım . ancak DFU moda alınca ne olması gerekiyor? bilmiyorum. ve sonra ne yapmalıyım.. ?
  • iTunes Recovery modda görüyorsa cihazı öncelikle orjinal firmware i indir ve restore et DFU modda...

Bir de sanıyorum önceden pass girmiştin cihaza...

Çare "restore" gibi gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 3 Mart 2009; 13:50:55 >
  • güç tuşuna bastığımda hiçbirşey olmuyor. basılı tutuyorum uzun süre ama telefon kapanmıyor.
  • USB kabloyu çıkart dene yine tak yine dene...
  • restore yapmaya razıydım.. ama DFU moda geçememişim.. şimdi yaptım dediğin gibi. şu an restore oluyor.. :) çok sağol...

itunes umda 2.2.1 yüklüydü. bu versiyornla mı restore olacak acaba..

ve yeniden jailbreak yapmayı deneyeceğim. en doğru yöntem hangisi?

teşekkür ederim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük olasılıkla 2.2.1 dir ama olmazsa,

Orjinal firmware i indir ve restore et DFU modda... 2.2.1 orjinal firmware

http://rapid+share.com/files/198383618/iPhone1_2_2.2.1_5H11_Restore.part1.rar
    http://rapid+share.com/files/198383621/iPhone1_2_2.2.1_5H11_Restore.part2.rar
    http://rapid+share.com/files/198399674/iPhone1_2_2.2.1_5H11_Restore.part3.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 3 Mart 2009; 14:18:08 >

• Restore dan sonra iTunes dan Turkcell aktivasyonu yapmayı unutma... Sonra JB...
  • yaptım. çok teşekkür ederim:) şimdi backup yaptığım dosyaları geri yüklüyor .. daha sonra da jb yapacağım.. umarım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.