Şimdi Ara

ACİL YARDIM KAFAM AŞIRI KARIŞIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

60 bine sıfır dizel polo comfortline dsg mi?

yoksa

1.2 Seat Leon Dsg - sıfır-- 60 bin TL

veya

1.4 tdi dsg skoda rapid spaceback 66 bin?

içlerinde en genişi skoda ve leon. ikinci el piyasası en hızlı polo... arada kaldım valla...yakında bir başka zam daha varmış, elimi hızlı tutmam lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monyhaml -- 16 Eylül 2015; 20:32:39 >

• Leon diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel dizel trend polo.kalan parayıda vergi mazot parası konaklama yiyeceğe ayır keyfini yaşa hayatın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazmayı unutmuşum, polo otomatik vites.
  • Polo'nun tek olayı 5 lt şehir içi 4.2 lt şehir dışı. Bir Polo kullanıcısı olarak Leon almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

Polo'nun tek olayı 5 lt şehir içi 4.2 lt şehir dışı. Bir Polo kullanıcısı olarak Leon almanızı öneririm.

Hocam comfortline versiyonları da mı boş Polo'ların? İçi bana biraz dar geldi açıkçası. Hocam ayrıca, işin açıkçası leonun benzinli olması beni kara kara düşündürüyor.
  • Sıfır olması çok önemli mi? Çünkü B sınıfı 4 tekerleklere 60 bin lira gömmeyin hak etmiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu seçenekler arasından bence Leon. Hakkınızda hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Sıfır olması çok önemli mi? Çünkü B sınıfı 4 tekerleklere 60 bin lira gömmeyin hak etmiyorlar

Üstad haklısın, fakat ikinci el dizel otomatik temiz bulması çok zor. Referans veya tanıdık birinin malını kullanmak daha güvenli, garanti. Leon dizel olmasa da muadillerine göre az yakan ve geniş, konforlu araç olarak ön plana çıkıyor. Yoksa fluence joy 2. el temiz veya seat toledo dizel otomatik 2. el seçenekleri kalıyor. max. vermek istediğim para ise 60. bu bütçe ile sanırım leon?
  • Poloya 60bin vermek
    Yapmayin arkadas parayla dalga gecmeyin. Parayi yoldan toplasam poloya 60 bin vermem. Diyceksinizki sifir piyasasindan haberin yok herhalde. Evet var 60 bine ancak dizel b olabiliyor ama almayin aldirmayin. Biz almiyalimki fiyatlar durgunlassin bizler bu paralara almaya devam edersek ne sifir ne de 2.el piyasasi dusmez. Tam tersi tirmanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monyhaml

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Sıfır olması çok önemli mi? Çünkü B sınıfı 4 tekerleklere 60 bin lira gömmeyin hak etmiyorlar

Üstad haklısın, fakat ikinci el dizel otomatik temiz bulması çok zor. Referans veya tanıdık birinin malını kullanmak daha güvenli, garanti. Leon dizel olmasa da muadillerine göre az yakan ve geniş, konforlu araç olarak ön plana çıkıyor. Yoksa fluence joy 2. el temiz veya seat toledo dizel otomatik 2. el seçenekleri kalıyor. max. vermek istediğim para ise 60. bu bütçe ile sanırım leon?

İ30 yada Ceed bak gırtlak dolusu donanımlı olurlar hemde ama tam otomatik yani tork konvertörlü oldukları için yakıtları 7.5-8.5 LT fln olur. Ha bunun yerine Leon iyi olur dersende km başına kuruş hesapladığında aynı hatta dah az olabilir İ30 ve Ceed.30-40 bin km ye kadar rahat bulursun 2013 model fln

Alacaksan en azından Leon bak tavsiyem bulur. Bana göre B segmentler 4 tekerlek niye dersen: Polosu Riosu Yarisi Accenti Corsası 206sı hepsine bindim. Evet gidiyorlar az yakıyorlar buna laf edersem adam değilim yürütme maliyetleri çok ucuz ama bi eksiklik var. malzeme kalitesi yol tutuşu arabanın genişliği. B segment eksiklik intibası yaşatıyor.C segmente binice ise bu hemen hemen kalmıyor. D segment ise hah olmuş diyorsun E-F segmentler zaten ayrı dünyaların arabaları :)

En az C segment bak. Eldeki 60 Lira az uz kötü para değil

• F/P Oranı olarak bakıldığında leon en mantıklı seçenek olarak kalıyor .

İkinci el de dediğiniz gibi polo diğerlerinden önde . Eğer sık araç değiştiren biriyseniz ve hacim konusunda sıkıntı yaşamayacaksanız polo da tercih edilebilir . Üstelik dizel olduğundan yakıt giderlerinizde daha düşük olacaktır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.