Şimdi Ara

ACİL YARDIM KINGSTON RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 ADET KINGSTON DDR 400 * 1G RAM ALMIŞLAR BANA FAKAT RAM LERİN CİPLERİNİN ÜSTÜNDE ---HYNİX 747A ---- YAZIYOR SİZCE ORJİNAL KINGSTON OLABİLİRMİ BENİM ESKİ RAMLARİMDE CİPLER DİREK KINGSTON MARKALI ?????????????

• kingston cip ureticisi olmasina ragmen degisik cip ureticilerinin de ramlerini kullaniyor mesela ben samsung mosel elpida gordum hynix i de senden duydum normaldir yani bu taklit oldugu anlamina gelmez.ram yapabilecek teknolojisi olan adam zaten taklit etmez bir marka da o alir.sorun yok yani duzgun calisir ve gene omur boyu destekli olur.
  • açıklaman için teşekkür ederim -----benim sıkıntım kaçak veya oem ram olması insanları kazıklamasınlar hediye geldi bana dünya para bayılmışlardır
  • Bu garanti problemi üzerindeki chiplerden anlaşılmıyor malesef. Aldığınız yer, faturası, ve garanti belgesi ile ilgili bir durum aslında. Ürünün birebir resmi distributoründen alınmayan ürünler kaçak kapsamında değerlendiriliyor. Kingston ramler ömürboyu garantili olmasına rağmen bi çok frmada 2 yıl sınırlı garanti veriliyor. Malesef ülkemizde o kadar çok kaçak ram var ki şaşırırsınız. Ayağa düşmüş resmen.

quote:

Orjinalden alıntı: YUSUFB

açıklaman için teşekkür ederim -----benim sıkıntım kaçak veya oem ram olması insanları kazıklamasınlar hediye geldi bana dünya para bayılmışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcinal -- 6 Ocak 2008; 13:51:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.