Şimdi Ara

ACİL !!! YARDIM laptop açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    toshiba satellite l40 marka laptopum var..
    Sorunum şu; bilgisayarın power tusuna basıyorum bilgisayar açılıyor fan vs normal işleyişinde çalışıyor 5dk sonra yada bilgisayarı hafif kıpırdattıgımda reset atıyor.. ancak ekrana görüntü gelmiyor fan çalışma ve cdrom çalısma sesi geliyor ancxak ekrana görüntü gelmiyor..defalarca denememe ragmen çalışmıyor.. kapalı konumdayken klavyeye 2-3 kere sert bi şekilde vurdugumda ise bilgisayar açılıyor ancak en basta yazdıgım yere geri dönüyorum aynı sorunlar tekrarlanıyor.. bu konu hakkında fikri
    olan varmı aca
    ba?

• sıkıntı bir durum çok farklı nedenlerden olabilir.bilgisayarı farklı bir monitörde veya tv'de deneme şansınız varmı monitörü kontrol açısından.muhtemelen donanımsal bende klavyeye meyve suyu dökmüştüm böyle olmuştu serviste klavye bakımı yapıldı düzeldi,başka bir arkadaşımda oldu anakart sıkıntısı vardı biryerlerde temazsızlık olabilir yada ısınma yapabilir eğer fırsat veriyorsa size sıcaklık programı kurup hw monitör mesela hemen indirir ve kurulur.duruma bakalım ramlerde de oynama olabilir.
  • ramlar de sorun yok.. herhangi bi ısınma sorunuda yok.... işin ilginç tarafı açılmıyor pc.. 2 tane çakıyorum açılıyor.. bende temeasssızlık oldugunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.