Şimdi Ara

ACİL YARDIM LOGITECH DRIVING FORCE GT PC??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
15.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba LOGITECH DRIVING FORCE GT ben bu direksiyondan almak istiyorum ... bu direksiyoon bilgisayara uyarmı ?? bazı forumlarda uyduğu söylenmekte sitesinde driver var ama bunamı ait tam anlayamadım mümkünse kullanan varsa bana bu konuda yardımcı olabılırse cok sevınırım cunku ona gore yarın almayı planlıyorumda sımdıden tesekkurler..

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/wheels/devices/4172&cl=us,en bu cihaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daghan--D.E.K. -- 30 Mart 2010; 2:24:57 >

• Evet bu direksiyon PC, PS3 ve PS2 ile uyumludur. Bende de bu direksiyondan var ve PC de kullanıyorum. Richard Burns Rally ve eski adı sanı duyulmamış birkaç oyun dışında hiç problem yaşamadım. Güncel oyunlarda sorunsuz kullanabilirsin.

http://www.logitech.com/index.cfm/441/4172&cl=us,en&hub=1?selectedcrid=441&selectedcid=4172&WT.z_sp=Product Bu linkdeki download sekmesinden işletim sistemine uygun driveri indirebilirsin.

Bu da daha önce açılmış benzer bir konu

http://forum.donanimhaber.com/m_34731826/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35030801

• quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Evet bu direksiyon PC, PS3 ve PS2 ile uyumludur. Bende de bu direksiyondan var ve PC de kullanıyorum. Richard Burns Rally ve eski adı sanı duyulmamış birkaç oyun dışında hiç problem yaşamadım. Güncel oyunlarda sorunsuz kullanabilirsin.

http://www.logitech.com/index.cfm/441/4172&cl=us,en&hub=1?selectedcrid=441&selectedcid=4172&WT.z_sp=Product Bu linkdeki download sekmesinden işletim sistemine uygun driveri indirebilirsin.

Dostum Cok Cok tesekkur ederım bu gun bır gazla gıttım vatanın kdv bızden kampanyası ıle 201 tl /8 taksıtle aldım sızce fıyat nasıldır?? arastırmalarım sonucu en ıı bu fıyatı buldum ..

• LOGITECH DRIVING FORCE GT PC'de de çalışıyorsa sorunsuz olarak bende alıcam sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daghan--D.E.K.

quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

Evet bu direksiyon PC, PS3 ve PS2 ile uyumludur. Bende de bu direksiyondan var ve PC de kullanıyorum. Richard Burns Rally ve eski adı sanı duyulmamış birkaç oyun dışında hiç problem yaşamadım. Güncel oyunlarda sorunsuz kullanabilirsin.

Dostum Cok Cok tesekkur ederım bu gun bır gazla gıttım vatanın kdv bızden kampanyası ıle 201 tl /8 taksıtle aldım sızce fıyat nasıldır?? arastırmalarım sonucu en ıı bu fıyatı buldum ..

Sizde sorunsuz çalışıyormu şu anda ? ve deneme şansı bulduğunuz oyunlar hangileri acaba ?

• Arkadaşlar biraz önce aldım ürünü. gerçekten güzel. NFS Shift ile test ettim gayet başarılı. Ancak bir sorum olacak Pc driver'i indirdim ancak logitech profiler üzerinden ayar yapmak istiyorum ancak bağlı değil diyor.... bi çare bilen var mı? vista 64 kullanıyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Arkadaşlar biraz önce aldım ürünü. gerçekten güzel. NFS Shift ile test ettim gayet başarılı. Ancak bir sorum olacak Pc driver'i indirdim ancak logitech profiler üzerinden ayar yapmak istiyorum ancak bağlı değil diyor.... bi çare bilen var mı? vista 64 kullanıyorm.

Öncelikle hayırlı olsun, soruna gelince sanırım bir problem var..Driver'ı kaldırıp tekrar bir kurmayı dene..Kurduktan sonrada task bar'ın buluduğu yerden logitech profiler'ın simgesine sağ tıkla ve "select game controller" i Logitech Driving Force GT olarak seç....
  • hallettim teşekkür ederim. bir sorum daha olacak bu alette titreşim özelliği yok mu ya Vatan'da alırken var demişlerdi... bi de bu PS tuşu ne işe yarar? hatta bi user manual bulma şansım var mı? aradım baya ama rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 21 Nisan 2010; 14:24:56 >
  • Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak?
    Titreşim var mı yok mu alette? yada benim ki çalışmıyor mu acep?
  • Oyunun içinde driving settings gibi birşey vardı şimdi tam hatırlayamadım ama orda Forcefeedback\vibration diye bir yer var onu açmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Oyunun içinde driving settings gibi birşey vardı şimdi tam hatırlayamadım ama orda Forcefeedback\vibration diye bir yer var onu açmalısın

Açık zaten :(
  • "Logitech Gaming Software" indirerek bütün oyunlarda direksiyon sertliği ve dönüş açısını kendiniz belirleyebilirsiniz.Ve daha birçok ayarlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkito

"Logitech Gaming Software" indirerek bütün oyunlarda direksiyon sertliği ve dönüş açısını kendiniz belirleyebilirsiniz.Ve daha birçok ayarlar var

Zaten yüklü ayarları da tam ama yine sonuç yok. Vatan'a geri götürdüm. testlerini yapacaklar eğer bir sorun varsa ürünü değiştireceklermiş.
  • @SaBoTeUr

Titreşim meselesini hangi oyunlarda denediniz?
  • Direksiyon ağırmı yani çevirirken zorlanıyomusun birazcıkda olsa yoksa dokunsan dönüyomu.Ağırlık varsa titreşim vardır,logitechin titreşimi diğer dandik direksiyonlar gibi değil çünkü :D Ayrıca adaptörü bağladın mı titreşim için adaptör lazım en azından momoda öyle.
  • Ben de yeni aldım. Fren pedalında biraz boşluk var .. Tık tık oynuyor. Gaz pedalı gibi değil. Siz de böyle mi yoksa ürün mü hatalı.
  • arkadaşlar bende dün yorumları okuyup bir hevesle sabahın köründe gittim LOGITECH DRIVING FORCE GT yi aldım .ama hevesim kursağımda kaldı istediğim hiç bir oyunda çalışmadı direksiyon (euro truck,german truck sim, uk truck sim,18 whells serisi) bu oyunları bu direksiyonla oynabilien varsa lütfen yardımcı olun kafayı yedimm inanın.cevaplarınız ve yardımlarınız bekliyorum .teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Ben de yeni aldım. Fren pedalında biraz boşluk var .. Tık tık oynuyor. Gaz pedalı gibi değil. Siz de böyle mi yoksa ürün mü hatalı.

benimkide öyle ama sorun yaratmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Ben de yeni aldım. Fren pedalında biraz boşluk var .. Tık tık oynuyor. Gaz pedalı gibi değil. Siz de böyle mi yoksa ürün mü hatalı.

benimkide öyle ama sorun yaratmıyor

Fren pedalından gelen o tık tık sesi boşluktan değil, fren pedalı için 2 yay koymuşlar, ikinci yaya gelince tık sesi yapıyor. Zaten pedal gaz pedalı gibi değil farkettiyseniz tık sesinden sonra sertleşiyor. :) Bir sorun değil yani o.
  • Selam arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. logitech driving force gt direksiyon aldım. sürücüsünü ve logitech profiler i yükledim. bende iki oyun yüklü most wanted ve carbon. ikisini de görüyor ve tepkimesi güzel yanlız
    tek sorun pedallar da

Pedallar menü kontrolü olarak görülüyor ve pedalın yarısına kadar basılı tutmazsam menü seçeneklerinde şeçim çubuğu en aşağıya iniyor ve öyle kalıyor. pedala tam basarsam menü seçeneği yukarı modu çalışıyor yani menü yukarı aşağı komutu veriyor.

her iki oyunda da bunu yapıyor. pedalların menü kontrolünü nasıl iptal edebilirim. lütfen yardım edin.bilen biri yardım etsin arkadaşlar bu sorunla karşılaşan mutlaka vardır. sürücüyü silip yeniden yükledim aynı, bilgisayarı açarken direksiyonu usb den çıkarıp takıyorum yine aynı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.