Şimdi Ara

ACİL YARDIM LTF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir duurm var,kredi kartımın limitine baktığımda bir sıkıntı olduğunu anladım dönemiçi işlemlerde 208 tl Sony Entertainment adı altında harcama gördüm.Ps4 sahibiyim ve plus üyesiyim 3 aylık üyeliğimi de geçen ay aldım.Hemen eve gelip ulan inşallah yanlışlıkla oyun almamışımdır diye baktım bana ait olmadığın gördüm bu ücretin neyle alakalı olduğunu nerden öğrenebilirim plus üyeliğim veya kredi kartım kopyalanmış olabilir mi?208tl ciddi bir ücret yardımınıza ihtiyacım var.Bu işlemin bana ait olmadığı kesin ama bu tutarla ne alındığını veya tutarın başka ne ile ilgiliolabildiğini mutlaka öğrenmeliyim

• Merhabalar son zamanlarda size ait bir psn hesabi satmismiydiniz acaba? Eger kart bilgileriniz orada kayitli ise bunla alakali baska birisi bir islem yapmis olabilir. Bu arada aklinizda olsun daima sanal kart kullanmayi deneyin psn sisteminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat sağol canım çok sıkkın Ps4ü Abdden çok uygun fiyata almıştım ama elimi sürmek istemiyorum,daha önce ps3ümü satmıştım çok da düzgün insanlar resetlediğimi hatırlıyorum umarım onlar yamamıştır çocukları var belki o indirmiştir yarın evlerine gideceğim ama kanıtlama şansım yok,208 tl çok önemli bir para ben kardeşim usddeye gidecek ona oyun aldırıcak para bulamıyorken buçok koydu bankaya itiraz ettim ps storeye mail attım umarım kredi kartıma yatar o para
  • Anliyorum üstat sıkıntılı bir durum tabi. resetlediginizde tam olarak ne yaptiniz bilmiyorum ama sanirim fabrika ayarlarina cevirdiniz. Pek olmasada psn adresinizi devre disi birakmadiysaniz da oyle bir sey olmus olabilir. Hayirlisi olsun diyelim umarim kisa surede hallolur ama onceki tecrubelerimden kotu de olsa soyleyeyim psn den para iadesi ben pek alan goremedim maalesef.:(

• abi ps4üm var nasıl mafia2 ve gta5i almış olabilirim ki inş iade olur ne diyim acaip üzüldüm ps4ümü satabilirim,etraf şerefsiz dolu ilk defa böyle birşey yaşıyorum
  • Peki sony entertainment network sitesine alisveris yapilan hesapla baglandiginizda orada aktif cihazlar kisminda ps3 gormeniz gerekir. Goruyorsaniz eger ve devre disi birakabiliyorsaniz yapmayin yarin sattiginiz kisinin yanina gittiginizde oradan psn e girmwyi deneyin ve sepete birseyler ekleyin muhtemelen yine almasi gerekir ve hesabi devre disi birakin o anda o zaman emin olmus olursunuz o cihazmi degil mi oldugu hususunda bilginiz olsun suanlik aklima gelenler bunlar umarim kolayca atlatirsiniz bu durumu

• sepete ekle dediğimde almaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Acill yardım
    5 yıl önce açıldı
    Acill yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: animatrix78

sepete ekle dediğimde almaz mı?

Yok hayir daha sonra sepete gidip satin al diyip onaylamaniz gerekiyor. İlk etapta sadece sepete ekliyor.
  • hocam cep numaran nedir?çok ilginç şeyler var seni aramam mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: animatrix78

hocam cep numaran nedir?çok ilginç şeyler var seni aramam mümkün mü?

PM
  • Önemli: Öncelikle geçmiş olsun.
    Eğer ödemeyi geri alırsan Sony, ilgili PSN hesabını süresiz banlar. Eğer PSN hesabını önemsiyorsan parayı talep etme derim.
  • hocam banlasın ya yeni alırız benim 208 tl gitmiş
  • Geçmiş olsun, bence hemen PSN hesabınızı kapatın.

Çünkü, sony e mesaj attığınız da geri dönmeleri uzun sürebilir, o ara PS3 e oyun almaya devam edebilirler.
  • teşekkür ederim kardeş biz kızkardeşimiz abddye gidecek oyunlar ucuz 2-3 oyun alsın diye para biriktirmeye çalışırken şerefsiz bizim kartla oyun alıyo iyi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.