Şimdi Ara

Acil yardım Lumia 720 alınır mı(Birkaç saat içinde alınacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bir kaç saat içerisinde karar verip alacağım telefonu sizce son gelişmelerden sonra hala alınabilir mi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 20 Şubat 2015; 18:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• anneme almistim ben. ekran olarak guzel pil suresini bilemiyorum ben kullanmadigim icin. kamerasini cok begendim. aklima gelenler bunlar, sormak istedigin bir sey varsa yardimci olmaya calisirim bilgim dahilinde.
  • 720 kullanıyorum buyur

• Kardeş sıkıntısı var mı şarj problemi falan tavsiye eder misin
    Ben oyun falan oynamam whatsapp facebook falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 20 Şubat 2015; 20:39:05 >
  • 720 zaten kamerası ve bataryası ile övülen, 512MB RAM ile kötülenen bir cihaz. Bence alınır.
  • Alınmaz hocam,1 gb ramli cihazlara bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim pek oyunla falan işim olmaz ki kamera ve batarya beni mağdur etmesin whatsapp falan doğru düzgün çalışsın yeter

• 720 kullanıyorum geçen sene olsa hiç düşünmeden alın derdim.O zamanlar çok iyiydi. Ama artık 512 mb ram yeterli gelmiyor pek. 1 gb ramli modellere bakın. kamerası, batarya süresi çok iyi ama 512 ram ile olmuyor ne yazıkki.
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim mesala nasıl problem yaşatıyor 512 mb ram oyun dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

Kardeş sıkıntısı var mı şarj problemi falan tavsiye eder misin
    Ben oyun falan oynamam whatsapp facebook falan

Kamerası gayet güzel şarj lumialar içinde en iyilerden biri fakat Facebook uygulamasından genel olarak memnun olan fazla yok

• Sakın alma kardeşim bir anlık hevese düşme.

• Neden nasıl bir problem yaşadın

• quote:

Çok özür dilerim mesala nasıl problem yaşatıyor 512 mb ram oyun dışında

Seninde dediğin gibi oyunlar sıkıntı biraz. Ben oyun oynamıyorum o yüzden hangisini açıyor açmıyor bilmiyorum forumdan takip ettiğim kadar biliyorum. Bir uygulamaya girerken bekleme süren artıyor sürdürülüyor yazısı can sıkıyor bazen. Shazam da tag nowun kısayolunu ana ekrana koyuyorsun hemen telefonu çıkartıp birşey dinletmen lazım ama açılması ve dinlemeye başlaması 5 sn yi geçiyor. Yani uygulamaların açılış süresi, home tuşuna bastıgın zaman ana ekrana dönerken bazen bekletmesi gibi sorunlar ilk etapta can sıkan şeyler. Onun dışında ie nin ve doğal olarak diğer tarayıcıların 2. bir sekme açtıgın zaman diğer sekmeye dönerken sayfayı tekrar yüklemesi vs. 512 mb artık alınmaz bence. 1gb rami olan modellere yönelin.

• Alınır bir sorun çıkarmaz . Klasik uygulamaları kullanabilirsiniz. Face vb .
    Nasıl şeyler kullanıcaksınız.
  • rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olursan çok sevinirim kardeş
    Ben müzik dinlerim dah çok whatsapp benim için önemli umarım düzelmiştir. Daha sonra facebook internet ve kamera başka birşey için değil bunlar sağlıklı ise yeter bana

• quote:

Yardımcı olursan çok sevinirim kardeş
    Ben müzik dinlerim dah çok whatsapp benim için önemli umarım düzelmiştir. Daha sonra facebook internet ve kamera başka birşey için değil bunlar sağlıklı ise yeter bana

Rahatlıkla kullanırsın sorun çıkmaz asphalt 8 fln da oynarsın facebook internet sorunsuz whatsapp da öle kamerası 6.7 imiş benimki 5mp telefonun t50 gmd1 den vb cihazlardan iyi rahatlıkla alabilirsin.
  • rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Şarjı falan iyi mi birde renk tavsiyeniz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 21 Şubat 2015; 10:50:43 >
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    Ben 1320 kullanıyorum. 1 gb ramim var. Benim telefonumda da bazen sıkıntı çıkıyor. İşletim sisteminin hala çok hatası var bazen delirtiyor bunlar. Sadece face whatsapp kullanırım diyerek kendine yedirme bence. Whatsapp uygulamasında bile bir çok eksik var ios ve android uygulamasının yanından bile geçmiyor. Telefon çok stabil filan demesin kimse. Uygulama açma hızı çok kötü wp de. Efekt koymuşlar açılırken s3 mini de daha hızlı açılıyor hemen hemen her uygulama. İnstagram hala beta mesaj atamıyorsun kimseye. Twitter a bişey demiyorum artık bir uygulama bu kadar kotu ve ilgisizce yapılır. Yapmasa daha iyi. Demek istediğim wp almak için çok erken burda 3-4 kullanıcının dediğine bakarak alma telefon. 1 ay kullanırsın sonra üzülürsün başka telefon ararsın satamazsın elinde kalır para etmiyor 2. Eli. 2 ay önce 900 liraya aldım 1320 yi. Şimdi 600 liraya satıyorlar. 2. El satmak istesem 300 anca çıkıcak telefon. Hele burdaki telefoncular Windows Phone sa almıyoruz diyorlar. Yok böyle bişey.

• Aslında 2.el 730 a felan baksan çok iyi olur.525 kullanıyorum 730 almayı düşünüyorum yasarımı ve wp beni çok cezbediyor.yukarıda surduruluyor sorunu var demişler o hepsinde var emin olun 1520 de bile ara ara oluyor diyenler var.optimizasyon sorunları ile dolu 8.1 ama 10 da oturur diye düşünüyorum.720 ninde 10 u alıcağını düşünürsek hala alınası bir cihaz ancak bence ikinci el bir 730 bakın siz temiz olursa kaçırmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.