Şimdi Ara

Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler aracımda flyaudio double teyp var. Önceden elektriği kontaktaydı. Yani kontağı açtığımda Açılıyor kontaktan Anahtarı çıkartınca kapanıyordu. Dün anfiyi söktürmek için bi yere bıraktım. İşlem başlayınca yapan adam teybin arkasını açınca kibrit kutusu kadar bilgisayar kartı gibi ufak bir parçayı kablolarını keserek aldı ordan. Bende hiç sormadım ne işe yarıyor diye. 2 saat süreceği içinde bi müddet sonra çıktım. Aracı aldıktan sonra farkettim ki kontaktan Anahtarı çıkarınca teyp kapanmıyor. Adam yapacağını söyledi. Bugün tekrardan bıraktım aracı. Almaya gittiğimde yapamadığını kontaktan hat çektirmem gerektiğini benim aracımı o şekilde kullanmadığımı söyleyip kendi bildiğini bana yutturmaya çalıştırdı. Şimdi sizden ricam o aldığı Parça ne olabilir ve ben bunu eskisi gibi nerde yaptırabilirim. Aracımdan soğuyacağım bu adam gibiler yüzünden. Resmen soygun Plan'ı yaptı bana :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Konu günceldir. Araca kontak elektrik Çekildi sigorta kutusundan bi kabloyla. Ama hala eskisi gibi değil. Kontak açtığımda gecikmeli açılıp kontak kapattığımda gecikmeli kapanıyor. Ve kontak kapattıktan 5-10 Sn sonra 3 kez aralıklarla hoparlörden tak tuk gibisinden ses geliyor. Bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.